2777
2789
تحلیلگران سیاسی نی نی سایت لطفا نظراتتون رادرباره ارزش دلاروقیمت طلا بفرمایید تریبون دراختیارشماست

🤣

کاربر از سال ۹۸ام با اسم جدید اومدم.من از خدا میخام  از ته قلبم حاجتت رو بده دوست من توهم برای حاجتم از ته قلبت دعا کن که خیلی انتظار کشیدم 

حالا تو اوج جوانی باید جنگ و قحطی هم ببینیم برگشتیم ب صد سال پیش که یه بیماری همه گیر شد بعدشم جنگ و قحطی

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحلیلگران سیاسی نی نی سایت لطفا نظراتتون رادرباره ارزش دلاروقیمت طلا بفرمایید تریبون دراختیارشماست

جنگ بشه بدترازاین میشه اوضاع

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،

حالاکه جنگ شد من چی بپوشم😔

کاربر از سال ۹۸ام با اسم جدید اومدم.من از خدا میخام  از ته قلبم حاجتت رو بده دوست من توهم برای حاجتم از ته قلبت دعا کن که خیلی انتظار کشیدم 

میره بالا گل

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
دور از جون ، کفن دیگه پرسیدن نداره 😐

قانع شدم 🤣

حالاکه جنگ شد من چی بپوشم😔

ساپورت ارتشی با مانتو خاکی😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
توی جنگ چیزی نمی پوشن که راحت باش

دیگه لختم نمیشه بیام بیرون که 🤣 برگی چیزی 

ساپورت ارتشی با مانتو خاکی😂😂

🤣🤣🤣