2777
2789
حالا تو اوج جوانی باید جنگ و قحطی هم ببینیم برگشتیم ب صد سال پیش که یه بیماری همه گیر شد بعدشم جنگ و ...

دقیقا ☹️

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه لختم نمیشه بیام بیرون که 🤣 برگی چیزی 

گل بزن برا استتار هم خوبه😂😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
نه بخدا زحمت نکش ماراضی ،اونوریام راضی حتما خودتم راضی میشی

بابام ناراضیه سرمو میبره قبل جنگ😐

کاربر از سال ۹۸ام با اسم جدید اومدم.من از خدا میخام  از ته قلبم حاجتت رو بده دوست من توهم برای حاجتم از ته قلبت دعا کن که خیلی انتظار کشیدم 
گل بزن برا استتار هم خوبه😂😂😂

🤣 من با گل و خاکم استتار کنم باز میبینی از بین ۸۵میلیون جمعیت موشکشون خود تو فرق سر من🤣

کاربر از سال ۹۸ام با اسم جدید اومدم.من از خدا میخام  از ته قلبم حاجتت رو بده دوست من توهم برای حاجتم از ته قلبت دعا کن که خیلی انتظار کشیدم 
از طرفی هم روسیه بهترین و بیشترین تجهیزات داره امریکا هم بنظرم همین باشه پس قراره کلا کشورا بکوبن از ...

اره چون جزو ابرقدرت ها هم هستن فبها المراد خواهد شد

با افتخار#فمنیست هستم..
اره چون جزو ابرقدرت ها هم هستن فبها المراد خواهد شد

تازه روسیه گفت هرکی تو درگیری با اوکراین دخالت کرد با اونم برخورد میکنم

تحلیلگران سیاسی نی نی سایت لطفا نظراتتون رادرباره ارزش دلاروقیمت طلا بفرمایید تریبون دراختیارشماست

طلا ودلار میره بالا ...همین الان نفت۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده

تازه روسیه گفت هرکی تو درگیری با اوکراین دخالت کرد با اونم برخورد میکنم

یا ابلفضل.

هروقت جدیدترین اخبار منتشر شد لطفا منم زیرش تگ کنید😁

با افتخار#فمنیست هستم..