2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه آمریکا هم بره طرف اوکراین که دیگه بدتر

دقیقا گل بود به سبزه نیز اراسته شد

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
خب همه ضربشو میخورن الان اوکراین انگار از ایالات متحده خواسته بیان کمک😐جنگ جهانی دوم هم ایران اصلا ...

دیگه ازین بدترم. میشه یعنی؟؟؟؟؟اگه قراره ازین بدتر بشه وضع اوضاع بهتر که اینجاهم جنگ بشه

دقیقا گل بود به سبزه نیز اراسته شد

حتی اگه هم هیچکس دخالت نکنه ایقد بدشانسیم که یه بمب میخوره فرق سرمون😂😂

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
احتمالا بره چون روسیه و امریکا ارتباط خوبی با هم ندارن و امریکا پشت اوکران دربیاد

از طرفی هم روسیه بهترین و بیشترین تجهیزات داره امریکا هم بنظرم همین باشه پس قراره کلا کشورا بکوبن از نو بسازن

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
حتی اگه هم هیچکس دخالت نکنه ایقد بدشانسیم که یه بمب میخوره فرق سرمون😂😂

نه بابا جنگ شه صددرصدبایدکمک کنه ایران وگرنه روسیه بدترازامریکاست 

خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
خودمون که سوختیم بیچاره بچه هامون بیشترازماقراره زجربکشن    

دقیقا از طرفی کرونا و گرونی و اموزش مجازی حالا هم جنگ☹️

پوتین خواست قبل مرگش خواست یه حرکتی بزنه اسمش بمونه تو تاریخ😂😂

دقیقا از طرفی کرونا و گرونی و اموزش مجازی حالا هم جنگ☹️

خداخودش بخیربگذرونه فقط