2777
2789
عنوان

آزمون شهری رد شدم دپرسم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 30 پست
همه پارک دوبل میگیرن دیگه من ۱ماه پیش قبول شدم.دومین بار دفعه اول اصلا قبولت نمیکردن نگران نباش

ولی خدایی منم خیلی بد بودم ،ماشینه پراید بود اولین بارم بود با پراید تازه قراضه هم بود ،در کل خودم هم تازه رانندگی یاد گرفتم اونم با سمند خیلی پرایده داغون بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سمند آموزش دیدم ،با پراید آزمون میگیرن 😥

ماشین مربی سمند بود؟

آموزشگاه من همه مربی ها ساینا داشتن.امتحان هم با ساینا بود.من دفعه اولم خوب بودم ولی ردم کرد گفت برو دوباره تمرین کن.گفتم ایرادم چی بود جواب نداد

ولی دفعه دوم افسرم سخت گیر بود همه چی گرفت.اول پارک دوبل.خروج از پارک.دوردوفرمون.پارک سی سانت.دنده عقب

ماشین مربی سمند بود؟ آموزشگاه من همه مربی ها ساینا داشتن.امتحان هم با ساینا بود.من دفعه اولم خوب بو ...

ماشین مربی ساینا بود ولی ماشین خودم سمنده ،بیشتر باسمند نشستم ،ساینا هم روون بود ،ولی لعنتیا با پراید ۹۰ آزمون میگیرن اینهمه پول دادیم دلشون نمیاد ماشین خوب بیارن

ماشین مربی ساینا بود ولی ماشین خودم سمنده ،بیشتر باسمند نشستم ،ساینا هم روون بود ،ولی لعنتیا با پرای ...

مگه ماشین فرق میکنه

من با ساینا آموزش دیدم.ماشین همسرم پرشیا بود باهاش تمرین میکردم.ولی با پرایدم نشستم فرقی نداره که.فرمون هیدرولیک بود؟