2777
2789
اره حتما هست ، چوبی که برای تو خونه کاربرد داره  برای تو ماشینش اینا خوبه ولی اگر خواستی بخری ...

توی ماشین بنظرم براش کابرد نداره بیشتر برا تو خونه خوبه واسش بخرم چون تو خونه هم زیاد استفاده می کنه نظرت چیه؟

آخه راننده که نیس بخواد گوشیشو وصل کنه به ماشین اونقدر تو ماشین موبایل به کار نمیاد بنظرم نظره تو چیه گلی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بلیط و هتل گرفتم و هزینه سفر رو دادم برای دو تایی مون

اوه واقعا؟ میتونم بپرسم برا کدوم شهر این کارو کردی؟ بعد برا مرخصی چجور باهاش هماهنگ کردی که از قبل بتونی سورپرایزش کنی برا این قضیه؟ چون آدم نمیتونه هر وقت دلش خواست مرخصی بگیره از سر کار 

بعد با تور خودت هماهنگ کردی یا صفر تا صدشو خودت انجام دادی؟

توی ماشین بنظرم براش کابرد نداره بیشتر برا تو خونه خوبه واسش بخرم چون تو خونه هم زیاد استفاده می کنه ...

اخه اینا مخصوص ماشینِ که بلاخره تماسی میخوان بگیرن دیگه راحت باشن یا اگه لوکیشینی چیزی میخوان جلوشون باشه 

باز هرطور خودت صلاح میدونی 

اما اگه شرایط اینجوریه بنظرم رو چیزهای دیگه فکرتو بذار 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
اخه اینا مخصوص ماشینِ که بلاخره تماسی میخوان بگیرن دیگه راحت باشن یا اگه لوکیشینی چیزی میخوان جلوشون ...

نه اتفاقا خوب چیزی گفتی چون فیلم آموزشی تو خونه پر می کنه از خودش و اینکه با گوشی فیلم میبینه بنظرم خوب فکریه 

ولی تو ماشینشم شاید نیاز داشته باشه اما تو خونه هم لازم داره 

از مال من که چوبی خیلی خیلی ساده است برا ضبط فیلماش استفاده می کنیم خخخخخ

نه اتفاقا خوب چیزی گفتی چون فیلم آموزشی تو خونه پر می کنه از خودش و اینکه با گوشی فیلم میبینه بنظرم ...

خب اگر کاربرد داره که بخر براش مدلهای مختلفی هم داره نگاه کن ببین کدوم بیشتر به کارش میاد 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خب اگر کاربرد داره که بخر براش مدلهای مختلفی هم داره نگاه کن ببین کدوم بیشتر به کارش میاد 

کلی شگتم یکی پیدا کردم که نظرات کاربرا براش خوب بوده بزار لینکشو برات میفرستم نظرتو بگو مرسی

https://www.digikala.com/product/dkp-3321032/پایه-نگهدارنده-گوشی-موبایل-باسئوس-مدل-telescopic/

ببین اگه برای خونه فقط بخواد خوبه وگرنه برای ماشین گوشی روش سوار نیست

اگر هم گوشیشون سنگین هست اگر بخوان ارتفاع را بالا ببرن پایه چپه میشه گویا