2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشم چیز کاربردی دوس داره منتها نمیدونم چی میخواد 

ببین اکثر مردا لب تاب،موتور،ماشین،ساعت مچی، دوچرخه ..دوست دارن😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هولدر گوشی چیه؟ فکککنم بخواد البته من یکی دارم از مال من استفاده می کنه 

اینو میگن ، مدلهای مختلف هم داره

فکر کنم چیزی که شما میگی چیز دیگه باشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
من چوبی ساده اشو دارم  ازینا توی دی جی هست جنس خوبش؟؟؟

اره حتما هست ، چوبی که برای تو خونه کاربرد داره 

برای تو ماشینش اینا خوبه ولی اگر خواستی بخری از اون مغناطیسی‌ها نخر چون خوب متصل نمیشه در اثر تکون ماشین لیز میخوره ، از مدل هایی بخر که گوشی توش فیکس میشه

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
چه  خبره یعنی چقدر باید خرج کنم وگرنه آره گوشی جدید که میخواد خخخخخخخخخ

😅شوهر من با اینا خوشحال میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
لباس کفش

کفش داره ولی لباس نداره آخه من اولا سایزش دقیق دستم نیست دوما حالا اونو بگو یه لباسشو با خودم ببرم مغازه ولی اخه نمیدونم کدوم رنگ و طرح بهش میاد 

من کلا تو لباس خریدن برا خودمم مشکل دارم چه برسه به کسی دیگه