2777
2789
عنوان

تا حالا مادر شوهر به این خسیسی دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 62 پست
وا مادرشوهر منم همینه  تازه فرداش زنگ میزنه به شوهرم که چرا زنت ولخرجه جمش کن

چقدر خسیسی اخلاق بدیه.....خواهرم میگه هرمز خداروشکر میکنم ک باهاشون تو ی خونه زندگی نمیکنم انشالله هیچوقت این بلا سرش نیاد وگرنه طلاق میگیره

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که خسیسه بیماره 

بیمار قرار نیست خود به خود خوب بشه اگه درمان نکنه همینجوری میمونه و مضمن میشه اگه درمان نمیکنه خواهرت باید کاملا قاطعانه برخورد کنه و اجازه نده توی مهمونی دادنش دخالت کنه 

.

مادرشوهر من يه دفعه با دل مرغ قرمه سبزي پخت 

پيتزاشم با سويا درست ميكنه

٦ دست لباسم بيشتر نداره

٦ تا خونه داره ماهي ١٠ تومن درامد دارن

گدا تر از مال من نيست مادرشوهرش

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
باز خوبه وسایل نو دارن اینا ک فقط پولاشون تو حسابشون قایم میکنن اگر مجبور نشن غذام نمیخورن

وقتی استفاده نمیکنن چه ارزشی داره؟ پولاشم تو کیسه برنج قایم میکنه اعتقادی به بانک نداره

من اوایل که وارد این خانواده شده بودم هر روز ی چشمه از کاراشونو میدیدم و تعجب میکردم همش میترسیدم نکنه شوهرمم همینجوری خسیس باشه. ولی خدارو شکر اون به ننه باباش نرفته حداقل ی کم تو جامعه و مردم گشته آداب زندگی کردنو یاد گرفته

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه ی زره تو بشقاب برنج میکشید از آخرم گفت ی سریر کوچیک کافیه میگه از بس سریر کوچیک بود اون همه آدم ...

هرچی سنش بالاتربره خسیس ترمیشه مطمئن باش.اینجورآدما کم درست میکنن بقیه‌روشون نمیشه بخورن میگن اضافه اومده وسری بعدبازم کمتردرست میکنن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

به خواهرت بگو وقتی مادر شوهرش دعوت کرد نون و ماست بزاره جلوش 

از طرفی دلم سوخت برا مادر شوهرش این ریشه تو‌کودکیش داره دیگه طعم زندگی رو نچشیده همش قناعت کرده 

خسیس این چیزی که تو نوشتی از خسیسم گذشته کنسه

دقیقا من سرگذشت زندگیشونو نمی‌گم چون باید تا فردا تایپ کنم اینا از خسیسم اونور ترن فک کن مسافرت میرم اگر از هوا سنگ بیاره تو ماشین میخابن اتاق کرایه نمیکنن تاحالا رستوران نرفتن تا حالا غذایی ک دو وعده هی مونده گرم کردن بازم مونده بیرون نریختن باید تا تهش خورده بشه و بماند ک چقدر هی به پدرم خبر رسوندن ک ما جهاز خوب میخایمو فلان خیلی پرو آن 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

مادرشوهر من فقط برای خودش خسیس نیست برای همه خیلی خسیسه مخصوصا من

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
چقدر خسیسی اخلاق بدیه.....خواهرم میگه هرمز خداروشکر میکنم ک باهاشون تو ی خونه زندگی نمیکنم انشالله ه ...

حالا خواهرت هم همه كارهاشو گذاشته بود جلو مادرشوهرش انجام بده  اينكه ميدونست مادرشوهرش اينجوريه زودتر كاراشو ميكرد ميزاشت كنار

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

فکز کنم بیشتر دلش شور مال پسرش می زن

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
طفلک بگو میخریدی من بعداً حساب میکردم😐😐

منم خوانواده مادریم نمیگم خر پولن اما واقعا دستشون به دهنشون میرسه، جایی رفتنی انقدر پر خوری میکنن ،زنداییم یه آبرو ریزی میکنه کلی شیرینی جمع میکنه میگه میبرم برا پسرم ،خوب برو بخر ندار نیستی که 

ع