2777
2789

مادر شوهر خواهرم الان دوازده ساله خواهرم ازدواج کرده میگه روز به روز این زن خسیس تر میشه میگه دیشب مهمونی گرفتم دعوتش کردم میگه از وقتی اومد هی بهم گیر میداد میگه غذا درست میکنم میاد هی نگا می‌کنه میگه وااااای چقدر لوبیا ریختی چ خبرهههه بعد پرسیده ک چرا آنقدر سبزی میریزی گفته سه بسته کوچیک ریختم دیگ زیاد نیس گفته خدایا سه بستهههه خیلی زیاده میگه داشتم سالاد درست میکردم ی زره ریز کردم برای پونزده نفر آدم هنوز یکاسه بود داشتم خورد میکردم اومد خیار گوجه هارو برداشت گذاشت تو یخچال گفت کسی نمیخوره هرچی اصرار کردم ک بزار بیشتر درست کنم نزاشت گفت نه حروم میشه آنقدر عصبی تعریف میکرد خواهرم منم حرصم گرفت حق داره خب کمک ک نمی‌ده مادرشوهرش خسیسیشم نگه داره واسه خونه خودش میگه خواستم بشقاب حاضر کنم گفته ازین سرویس چینی نزار یهو می‌شکنه ازین بشقاب ملامین بزار گفتم ن بابا زشته چرا بشکنه مگه جنگه خلاصه ک اون رو زیر بار نرفته خواهرم ادامه....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

خب

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که‌خسیسه باور کنید‌خودش بیشتر از بقیه‌اطرافیانش‌عذاب میکشه

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

میگه ی زره تو بشقاب برنج میکشید از آخرم گفت ی سریر کوچیک کافیه میگه از بس سریر کوچیک بود اون همه آدم کسی روش نمیشد بریزه میگه سر سفره هی میگفت سالاد بخورید ک عروسک ببینه زیاده میبینی کسی نمیخوره ابرو برام نزاشت گفت بزور بخورید ک تموم بشه ب تعنه خیلی ناراحت شده خواهرم 

اونی که‌خسیسه باور کنید‌خودش بیشتر از بقیه‌اطرافیانش‌عذاب میکشه

اره واقعا ولی واسه بقیه حال بهم زن میشن 

مادر شوهر منم هیچوقت چینی استفاده نمیکنه ی عالمه هم چینی داره نمیدونم برا کدوم روزش خریده اونا رو

خداییش اگه دلشون نمیاد استفاده کنن چرا میخرن خو بزارن تو مغازه بمونه اونا بهتر مواظبن...

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
آره بابا. من دو نفر از این خسیس تر میشناسم. اینا که عادیه

آخه من وارد جزعیات زندگیشان نمیشنگم قشنگ میشناسمشون از طریق خواهرم فک کن اگر سالی دوبار مریض بشن یکبار می ن دکتر عمومی دفعه دوم همونم نمی‌رم میگن ب درک ما همیشه مریضیم خودمون خوب میشیم

مادر شوهر منم هیچوقت چینی استفاده نمیکنه ی عالمه هم چینی داره نمیدونم برا کدوم روزش خریده اونا رو

خسیسه دیگه

مادرشوهر منم خسیسه ولی فقط برا خودش

برا دیگران اسراف میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خیلیااینجورین گلم بهترازمادرشوهره دختربرادرمه که یحلقه4تومنیوگفت گرونه نگرفت ولی مهمون داریش خوبه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری