2777
2789
عنوان

تا حالا مادر شوهر به این خسیسی دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2946 بازدید | 62 پست

مادر شوهر من خیلی باحاااااله هرشب زنگ میزنه با یه به به چه چه عجیبی مثلا میگه ی شال برات دیدم این رنگی اون شکلی خیلیییی قشنگ بعد من بهش میگم خبببب؟ میگه هیچی دیگه دیدم صدتومنه حیفم اومد بخرم😂دیشب زنگ زد میگفت ی عروسک دیدم خیلیییی دلمو برد اما دویست نخریدم دیگه 😂😂قشنگ هفت ساله هیچی نخریده برام فقط تعریف خریدهایی ک دلش می‌خواست کنه و نکرده برام میکنه 

آخه من وارد جزعیات زندگیشان نمیشنگم قشنگ میشناسمشون از طریق خواهرم فک کن اگر سالی دوبار مریض بشن یکب ...

یکی از اون دو نفری که میگم کارخونه داره ها!!! تیلیاردره!!! حتی چای نپتون رو به این آسونی دور نمیندازه تا شیره‌شو نکشه🤣😂

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع ظرف شستن و خشک کردن ظرفا میگه دستمال تمیز نبود ازونایی ک هنوز استفاده نکردم و تو بسته بندی بود میخواستم در بیارم ک نمیزاشت و من بزور درآوردم و خشک کردم این کی بوده دیگه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
مادر شوهر من خیلی باحاااااله هرشب زنگ میزنه با یه به به چه چه عجیبی مثلا میگه ی شال برات دیدم این رن ...

وای🤣🤣🤣 جلو زبونشم نمیتونه بگیره

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
یکی از اون دو نفری که میگم کارخونه داره ها!!! تیلیاردره!!! حتی چای نپتون رو به این آسونی دور نمینداز ...

وااای پس هستن امسال اینا

خداییش اگه دلشون نمیاد استفاده کنن چرا میخرن خو بزارن تو مغازه بمونه اونا بهتر مواظبن...

عقلشون ناقصه

ی انباری اندازه کل خونه ما خوراکی و لوازم خونه دارن. ۸ تا یخچال و فریزر داره تو خونش که پر گوشت و مرغه!!!کلی فرش دارن ولی فرش زیر پاش مال ۵۰ سال پیشه.... خدا نکنه ی چیزی ازینا کم بشه بلافاصله پسراشو مامور خرید میکنه که جایگزین کنن.. فقط شده نگهبان وسایلاش

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهر من خیلی باحاااااله هرشب زنگ میزنه با یه به به چه چه عجیبی مثلا میگه ی شال برات دیدم این رن ...

طفلک بگو میخریدی من بعداً حساب میکردم😐😐

متدرشوهر من ازینم خسیس تره ولی برای ماها،برای خودش خوب خرج میکنه

نوه ها میرن تو آشپزخونه مث جن زده ها میدوعه دنبالشون در کابیتو یخچالو باز نکنن،یه وقت میوه ای خوراکی یی بردارن

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
عقلشون ناقصه ی انباری اندازه کل خونه ما خوراکی و لوازم خونه دارن. ۸ تا یخچال و فریزر داره تو خونش ک ...

باز خوبه وسایل نو دارن اینا ک فقط پولاشون تو حسابشون قایم میکنن اگر مجبور نشن غذام نمیخورن

طفلک بگو میخریدی من بعداً حساب میکردم😐😐

اوایل نمیدونستم این اخلاقشو ده دفعه تشکر می‌کردم ک چرا زحمت کشیدی ممنون😂آخرش میگفت نخریدمش که  من هنگ میکردم الان دیگه فقط میخندم