مادر شوهر من خیلی باحاااااله هرشب زنگ میزنه با یه به به چه چه عجیبی مثلا میگه ی شال برات دیدم این رنگی اون شکلی خیلیییی قشنگ بعد من بهش میگم خبببب؟ میگه هیچی دیگه دیدم صدتومنه حیفم اومد بخرم😂دیشب زنگ زد میگفت ی عروسک دیدم خیلیییی دلمو برد اما دویست نخریدم دیگه 😂😂قشنگ هفت ساله هیچی نخریده برام فقط تعریف خریدهایی ک دلش میخواست کنه و نکرده برام میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موقع ظرف شستن و خشک کردن ظرفا میگه دستمال تمیز نبود ازونایی ک هنوز استفاده نکردم و تو بسته بندی بود میخواستم در بیارم ک نمیزاشت و من بزور درآوردم و خشک کردم این کی بوده دیگه
خداییش اگه دلشون نمیاد استفاده کنن چرا میخرن خو بزارن تو مغازه بمونه اونا بهتر مواظبن...
عقلشون ناقصه
ی انباری اندازه کل خونه ما خوراکی و لوازم خونه دارن. ۸ تا یخچال و فریزر داره تو خونش که پر گوشت و مرغه!!!کلی فرش دارن ولی فرش زیر پاش مال ۵۰ سال پیشه.... خدا نکنه ی چیزی ازینا کم بشه بلافاصله پسراشو مامور خرید میکنه که جایگزین کنن.. فقط شده نگهبان وسایلاش