2777
2789
عنوان

این پسره🥴

292 بازدید | 25 پست

چرا انلاینه و پیام نمیده بهم؟

چراشو میدونم،چجوری کاری کنم پیام بده بهم ،چجوری کاری کنم زنگم بزنه؟شمارمو بخواد؟؟

خیلی اشتبا  داشتم خییییلی،از درخواست دیدن و چک گوشیش تو قرار اول،تا پیش کشیدن هدفش از رابطه ک گفت قصدش ازدواج نیست تا ادامه دادن باهاش

ا

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خرابیدی

خییییییلی،میخوام انلاین نشم ولی سختمه

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چک کردن گوشیش تو قرار اول؟ بیچاره ازت ترسیده بیخیالش اون دیگه بر نمیگرده

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

خودتو سنگین بگیر زیاد رو نده انگار برات مهم نیس  خودش میاد

خب روندم بدتر دور میشه

میدونم افتضاح بود کارم🤦🏻‍♀️🥴الان چیکار کنم؟؟چجوری جذبش کنم؟؟میدونی وقتی اون پیام نمیده یا شمارمو نمیخواد سختمه من برم سمتش

حالا اون هیچی حرف از رابطه زدن بدترش کرده منم چک میکردم  

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
حالا اون هیچی حرف از رابطه زدن بدترش کرده منم چک میکردم    

قرار اول؟ بیخیال بابا من ۶ ساله ازدواج کردم یکبارم گوشیشو چک نکردم ، اونکه دیگه پسره کرکو پرش ریخت ننشسته تو ماشین اسی پرسیده هدفت چیه 

اسی جان واقعیتشو بخوای بیخیال شو فک نکنم بتونی دیگه جذبش کنی 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

قرار اول؟ بیخیال بابا من ۶ ساله ازدواج کردم یکبارم گوشیشو چک نکردم ، اونکه دیگه پسره کرکو پرش ریخت ن ...

من برا خنده میگرفتم میخواسم ببینم اسمم چی سیو کرده یا عکس ازم داره و... تازه عکس اجیاشم نشون میداد  

عزیزان برا خواسته م ی صلوات بفرستید منم سر نمازام دعاتون میکنم  😻😻😻❤❤❤❤❤❤❤
قرار اول؟ بیخیال بابا من ۶ ساله ازدواج کردم یکبارم گوشیشو چک نکردم ، اونکه دیگه پسره کرکو پرش ریخت ن ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️راه حلی هست حتما خواهر🤐خودم بگم بزنگ بهم زشته؟؟یا زنگ بزنم بهش خودم؟چون ادم کرده مخاطباش شمارشو دارم من

یا من بهش پیام بدم و...پیشنهاد دیدن بدم،چون باز خودش  ی بار گفت