2777
2789
عنوان

این پسره🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 25 پست
من برا خنده میگرفتم میخواسم ببینم اسمم چی سیو کرده یا عکس ازم داره و... تازه عکس اجیاشم نشون میداد & ...

اها از اون لحاظ اوکیه 😂

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️راه حلی هست حتما خواهر🤐خودم بگم بزنگ بهم زشته؟؟یا زنگ بزنم بهش خودم؟چون ...

میخوای یه امتحان بکن یه زنگ بزن چیزیو از دست که نمیدی ،ولی حرف الکی نزن دیگه حال و احوال کن ببین واکنشش چیه چجوری حرف میزنه

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

بدجور خراب کردی بیخیال این پسره شو دیگه

تقصیرخودشبودهی انلاین میشد مشکوک شدم بهش

من درخواست شماره بدم یا بیرون رفتن زشته؟هرچند خودش باز گفته همو ببینیم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

میخوای یه امتحان بکن یه زنگ بزن چیزیو از دست که نمیدی ،ولی حرف الکی نزن دیگه حال و احوال کن ببین واک ...

اوهوم اخه ی چیزیم ک هست من قصدم ازدواجه و اون ب خاطر شرایطش ن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اوهوم اخه ی چیزیم ک هست من قصدم ازدواجه و اون ب خاطر شرایطش ن 

خب پس اگه شرایطت باهاش نمیخونه الان که درگیرش نشدی بیخیالش شو سمتش نرو بعدا بین احساساتتو خواسته هات گیر میکنی هم خودتو اذیت میکنی هم اونو

خب پس اگه شرایطت باهاش نمیخونه الان که درگیرش نشدی بیخیالش شو سمتش نرو بعدا بین احساساتتو خواسته هات ...

مرسی گلم از راهنماییات🌺

تقصیرخودشبودهی انلاین میشد مشکوک شدم بهش من درخواست شماره بدم یا بیرون رفتن زشته؟هرچند خودش باز گفت ...

مگه دوست دخترشی که مشکوک شدی بهش؟تو اصن هیچی نگو شماره که اصلااااااا ببینه خیلی پیگیری بدتر خودشو میزنه به برق

مگه دوست دخترشی که مشکوک شدی بهش؟تو اصن هیچی نگو شماره که اصلااااااا ببینه خیلی پیگیری بدتر خودشو می ...

برق  و خوب اومدی،پس میگی بی محلش کنم و پیام ندم بهش؟؟

مگه دوست دخترشی که مشکوک شدی بهش؟تو اصن هیچی نگو شماره که اصلااااااا ببینه خیلی پیگیری بدتر خودشو می ...

ب نظرت ی چن روز کلا انلاین نشم بهتره یا انلاین شم و پیام ندم بهش؟میدونی اخه ب دوستم گفته ک من باهاش سردم ،میترسم پیام ندم بدتر دور ش