تیفا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 91 عنوان بارداری 52 بازدید | 4 پست خانوما من یه پسر ۱۶ ماهه دارم خیلی وقته شیر خودنو نمیخوره قبلا که شیر میدادم سینه ام مورمور میشد اصطلاحا شیر توش میومد الان با اینکه نمیخوره چند روزیه همون حسو دارم کسی تجربه داره ؟؟ ممکنه علامت بارداری باشه ؟؟ 1400/12/04 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیفا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 91 شیرت اگه تلخ یا شور شده باشه حامله ای الان ده ماهه شیر ندادم به پسرم ولی خب یه مقداری هنو هست تو سینه فشار بدم یه کوچولو میاد
ستاره۹۲ عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1520 الان ده ماهه شیر ندادم به پسرم ولی خب یه مقداری هنو هست تو سینه فشار بدم یه کوچولو میاد خب پس حتما دکتر برو چون نباید الان چیزی از سینه ات بیاد شاید اصلا شیر نیست ترشح اول ی آز بارداری بده اگه حامله نبودی برو دکتر حتماااا
تیفا مدیر استارتر عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 91 خب پس حتما دکتر برو چون نباید الان چیزی از سینه ات بیاد شاید اصلا شیر نیست ترشح اول ی آز بارد ... مرسی عزیزم لطف کردی دعا کن باردار نباشم بچم هم خیلی کوچیکه هم خیلی شیطونه