2777
2789
عنوان

وای چقد خلم من

117 بازدید | 13 پست

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وقتی یادم میفته میخوام اب شم از خجالت ،ی بار ما با یکی برای اولین قار رفتیم تورابطه، ر یدم به اعصاب یارو همش توهم اینو داشتم بهم خیانت میکنه حالا بدبخت هیچ کاری نمیکرد الکی اذیتش میکردم میرفتم رو مخش فشار میاوردن بهش چقدم نازمو میخرید و باادب بود ی طوری رفتار میکرد انگار خدا هستم ،ولی چون خیلی ابراز احساست میکرد ازش میترسیدم ک نکنه برا همه همیننه،اخر کارم بدبختو سر هیچی رو مخش رفتم بلاک کردم البته تحت تاثیر دوست حسودم ،بعد پشیمون شدم بعد ی مدت هرچی کردم برنگشت چون حس کرد سرکارش گذاشتم وقتی دیدم بر نمیگرده دوباره ر یدم به هیکلش و رفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا فک نکنید علاف بیکار بودااا از این کاری های معروف شغلشم دولتی،من نامبروان ر یدن به بختم هستم🤣🤣دلم تنگ شده براش ولی فک نکنم به من وحشی دوباره برگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بازم من میبینی هنوز موان نکردم ازش🤣🤣🤣🤣

وای ولش کن دیگه کبوتری بود که پرید🤣🤣🤣

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

😭😂اره فراریش دادم ،ترومازده شده از من

🤣🤣🤣🤣تا عمر داره سمت دختری نمیره

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.