2777
2789

تا حالا براتون پیش اومده دلتون بخواد برید جایی ک هیشکی نباشه حتی دیگه جواب دوست هامم نمیدم 

نسبت به همه چی سرد شدم 💔

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امشب اینطوری هستم

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
آره زیاد شده 

میترسم دلشون بشکنه دوستام ولی واقعا دست خودم نیس

دلم فقط میخاد بمیرم

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
حست مقطعیه  درست میشی چند روز دیگه  ورزش کن و یاد خدا

ممنون 

برام دعا کن 

بضی وقتا ادم دلم میگیره طبیعیه  طبع انسان همینه میگزره

اهوم خدا کنه ازم ناراحت نشن نگرانیم برا اینه

زیااااد..... به نظرم هر کی خودش میدونه ته تهش چشه .....فقط عنوان کردنش سخته یا توضیحش 

اره من یه ضربه سخت خوردم بعدم فهمیدم بازیچه بودم 

بعد اون اینجوری شدم