2777
2789
عنوان

دوستام منو راه نمیدم تو جمعشون

374 بازدید | 18 پست

خیلی خیلی ناراحتم الان کنکوریم بعد میرم کتابخونه با چنتا از دوستام بعد اونا با دو تا پسر هم اشنا شدن تو کتابخونه قرار بود بریم بیرون باهاشون ولی من پیچوندن و تا تونستن جلو اون دوتا پسرا مسخرم کردن چون چادریم و همش میگفتن که رها امله و هی شوخی شوخی مسخرم کردم و یکارایی کردن من نرم باهاشون بیرون ، من قصد دوستی نداشتم باهاشون ولی خب کلا ادم احتماعی هستم دوس دارم تفریحا و بیرون رفتنای جمعی منم باشم همه اش نگرانم نکنه تو دامشگاه و کار و ... هم همچین رفتاری باهام بشه بخاطر چادر حتی الانم نمیدونم چطور برخورد کنم باهاشون ، من دختر بسته ای نیستم و فقط شوخی های خیلی راحت انجام نمیدم با پسرا و دست نمیدم و خجالت میکشم به اسم خالی صداشون کنم مثلا میگم اقا و جمع میبندم ولی خب خیلی ماراحت شدم از دوستام 😔😔😔😔

❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه همچین ادمیایی دوست نیستن دشمن نزدیکن

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
خیلی جاها هم مرهم درداشون بودم حتی به یکیشون پول نداشت واسه ثبت نام کنکور قرض دادم ۱۵۰ تومن ولی نداد ...

حتمابهش بگی عزیزم فلان روز پولی ک دادم البته قابلتم نداش.. اگ نگی باخودشون میگن طرف ساده وخجالتیه

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
کسی ک کنکور داره  درس و نمیپیچونه بره با پسرا  ب نظرم قاطی نشو باهاشون تمرکز کن رو درست ...

نه اصن درس رو نپیچیونیم قرار بود تایم استراحت ناهاریمون بریم رستوران

❤️❤️❤️

کرم شونه دوستای منم جلو پسرا دوست چادریمو مسخره میکنن فقط منو یکی دوتا از پسرا ازش دفاع می‌کنیم انقدر بدم میاد

درگیر عشق یکطرفه.  اون کس دیگه ای میخواد ک اصلا دوسش نداره منم ک دوسش دارم اما اون ......