2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون آئین نامه چجوری بود خواهر؟ کل کتاب و یه مرور کنیم کافیه یا باید عمیق بخونیم؟

خوب بود با یه غلط قبول شدم اونم جای سوالا رو اشتباه کرده بودم .کل کتابو یه دور خوندم تابلو ها و عدد هارو زیاد خوندم نمونه سوالم خوندم .

هوای حوصله مان ابریست 💚
اینهمه گیر میدن يعنی 😬😬

بستگی به افسر هم داره که چقدر سختگیر باشه😄

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
منکه آیین نامه ام هم افتاده بعد از عید 😕😕 نوبت برا امتحان پر بود از شانسم 😬

آیین نامه منم یبار کنسل شد .یه ماهه رانندگی نکردم .ماشینمون فرمانش هیدرولیکی نیس🤦🏻‍♀️

هوای حوصله مان ابریست 💚

پارک دوبل فقط بلدنبودم خوب دفعه سوم یادگرفتم دیگه توسراشیبی پارک دوبل کردم افسره گفت ازصبح هرچی پسراومدامتحان بده نتونست اینجاپارک کنه ذوق مرگ شدم😂

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بستگی به افسر هم داره که چقدر سختگیر باشه😄

خدا میدونه چند بار رد بشم 😂

قبل از اینکه کلاس برم میگفتم باید بار اول قبول شم. 

ولی دیدم سخته 😬😬

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔
کجارو اشتباه کردی عزیزم .من اصلا استرس ندارم نمیدونم چرا 😶😶

۲ ساعت تمام تو سرما گوشه خیابون وایساده بودم لباس گرمم نپوشیده بودم

گروه اخر نوبت من شد

پاهام خشک شده بودن

همونجا متوجه شدم قبول نمیشم