2777
2789
عنوان

سینه مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نمك و پياز خلالى يه تكه زنجبيل تازه يا پودرش بذار بپزه تا ابش تموم بشه توى روغن خودش سرخ بشه

اصلا نميخواد روغن بزنى اگر رون باشه خودش چربه روغن ميندازه 

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى

بجوش ن پنج نین با اب که روی مرغتم بگیره با نمک و زردچوبه بعد ابکش کن ابشو دور بریز با پیاز خورد شدع وفلفل دلمه ادویه هم کاری حتما بزن روشم زعفرون دم کشیده 

یه هویج و یه چندتا الو بریز و اب بریز کم کن تا بپزه یه ربع بعدم یکم رب بزن 

الو اصلا شیرین نمیکنه طعم ملس میده

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

خب كبابيش كن يكم خلاقيت بخرج بده

به تيكه هاي كوچيك خوردش كن 

بهش سير و پياز و ادويه بزن 

با خيلي كم آب بريز تو تابه 

زيرشو كم كن تا هم بپزه و هم آبش تبخير بشه 

يه كوچولو هم رب بزن

عالي ميشه 

آويشن بزن

آویشن ، تخم گشنیز، یکم زیره ، یکم میخک یا جوز هندی با پودر سیر و نمک و فلفل و یکم آبلیمو یا آب نارنج مخلوط کن و موادتو بذار توش یه چند ساعت بمونه 

فرداش بذار تو قابلمه و زیرشو کم کن ، اون آبلیمو یا نارنج اولش بخار میشه و بعدم خود مرغ آب میندازه و نمی‌ذاره بسوزه 

میتونی سیر خورد کنی بریزی تو قابلمه و تیکه های مرغ هم بریزی و بعدش همون ادویه های بالارو قاطیش کنی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ریش ریش کن بزار لای باگت ، ماست و یه قاشق مایونز و خیارشور و یکم گردو رو قاطی کن بریز روی مرغت بسی د ...

بنظر خوشمزه میاد ولی ایشون کم کالری میخاد

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 
بنظر خوشمزه میاد ولی ایشون کم کالری میخاد

خیارشور ۶کالری یه دونه گردو ۳۰کالری باگت ۱۷۰ تا یه تیکه مرغ ۷۰تا ماست دو قاشق ۴۰ کالری سس هم میتونه نریزه اصلا  ولی خوشمزه اس و آدم سیر میشه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

خیارشور ۶کالری یه دونه گردو ۳۰کالری باگت ۱۷۰ تا یه تیکه مرغ ۷۰تا ماست دو قاشق ۴۰ کالری سس هم میتونه ...

بدونه گردو ک کمههههه ولی خوب کاریاشو بلدی😄

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼