salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 عنوان کسی با حلقه زدن شکمش باریک شدع؟" 148 بازدید | 15 پست رابطم با دراز نشست زیاد خوب نیس میخوام حلقه بزنم، بلذم، ولی نمیدونم باریک میکنه کمر و شکم میره تو یا نه، تجربه داشتید ؟ زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق 1400/12/03 | 12:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 زياد بزني به ستون فقراتت فشار مياره زیاد که فوقش هر دفعه ده دقیقس، خیلی بزنم، کلا میخوام بدونم کسی نتیجه گرفته زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13813 من عادي كمر درد داشتم اونم هميشه نه حلقه زياد ميزدم داغووووونم كرد الان بشدت كمر درد دارم ديسك كمر گرفتم ستون فقراتمو داغووووون كردفقط زياد نزن اسي عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 کمرم بیشتر لاغرشد تا شکمم لاغری خیلی واضح؟ من زیر شکم خیلی دارم که بخام حلقه رو اونجا نگه دارم هم هسته هم میخوره روی باسن میترسم اونم بره تو زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 بله باریک شده دور کمتر یا شکم رفته تو؟ زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
يوشان عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 2618 لاغری خیلی واضح؟ من زیر شکم خیلی دارم که بخام حلقه رو اونجا نگه دارم هم هسته هم میخوره روی باسن میتر ... بدرد زير شكم نميخوره
salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 من عادي كمر درد داشتم اونم هميشه نه حلقه زياد ميزدم داغووووونم كرد الان بشدت كمر درد دارم ديس ... نه بابا من خیلی بزنم مثلا چهار روز درهفته هردفعه ده دقیقه زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
baranausefi عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 587 لاغری خیلی واضح؟ من زیر شکم خیلی دارم که بخام حلقه رو اونجا نگه دارم هم هسته هم میخوره روی باسن میتر ... کمرم خیلی لاغرشد ولی باسنمم اب شد حدودی کلا لاغرمیشی حدودی متأهل و متعهد ب دلبرم
salamaleykom مدیر استارتر عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 2133 کمرم خیلی لاغرشد ولی باسنمم اب شد حدودی کلا لاغرمیشی حدودی منم هیییییییی داره باسنم میره تو، عوضش شکم و چربی پشت سینه دارم، چه مسخره بازیه زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 13813 نه بابا من خیلی بزنم مثلا چهار روز درهفته هردفعه ده دقیقه اره اينجوري خوبهولي فكر نكنم تاثيره انچناني داشته باشه عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵
hajii2 عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3166 باریک شده دور کمتر یا شکم رفته تو؟ شکمم داره جمع میشه همینطور پهلو