2777
2789
عنوان

کسی با حلقه زدن شکمش باریک شدع؟"

148 بازدید | 15 پست

رابطم با دراز نشست زیاد خوب نیس میخوام حلقه بزنم، بلذم، ولی نمیدونم باریک میکنه کمر و شکم میره تو یا نه، تجربه داشتید ؟

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زياد بزني به ستون فقراتت فشار مياره

زیاد که فوقش هر دفعه ده دقیقس، خیلی بزنم، کلا میخوام بدونم کسی نتیجه گرفته

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

من عادي كمر درد داشتم اونم هميشه نه 

حلقه زياد ميزدم داغووووونم كرد الان بشدت كمر درد دارم ديسك كمر گرفتم 

ستون فقراتمو داغووووون كرد

فقط زياد نزن اسي 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

کمرم بیشتر لاغرشد تا شکمم

لاغری خیلی واضح؟ من زیر شکم خیلی دارم که بخام حلقه رو اونجا نگه دارم هم هسته هم میخوره روی باسن میترسم اونم بره تو

بله

باریک شده دور کمتر یا شکم رفته تو؟

من عادي كمر درد داشتم اونم هميشه نه  حلقه زياد ميزدم داغووووونم كرد الان بشدت كمر درد دارم ديس ...

نه بابا من خیلی بزنم مثلا چهار روز درهفته هردفعه ده دقیقه

لاغری خیلی واضح؟ من زیر شکم خیلی دارم که بخام حلقه رو اونجا نگه دارم هم هسته هم میخوره روی باسن میتر ...

کمرم خیلی لاغرشد ولی باسنمم اب شد حدودی کلا لاغرمیشی حدودی

متأهل و متعهد ب دلبرم   
کمرم خیلی لاغرشد ولی باسنمم اب شد حدودی کلا لاغرمیشی حدودی

منم هیییییییی داره باسنم میره تو، عوضش شکم و چربی پشت سینه دارم، چه مسخره بازیه

نه بابا من خیلی بزنم مثلا چهار روز درهفته هردفعه ده دقیقه

اره اينجوري خوبه

ولي فكر نكنم تاثيره انچناني داشته باشه

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵