2789
عنوان

گواهی نامه

79 بازدید | 8 پست

از دی ماه که قبولی تو شهریم رو گرفتم و کارامو کردم منتظر گواهی نامم هستم ؛ دو سه روز دیگه میشه دوماه که گواهی نامم نیومده🥺اونوقت دوستمم تو همون آموزشگاه بود سر سه هفته گواهی نامش اومد 

حالا واسه من دو ماه شده نیومده چه کنم؟؟🥺

عزیزم منم دقیقا مث شما ۱۸ دی قبول شدم هنوز منتظر گواهینامم هستم

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره کارهای راهور مشخص نیست تازه یا موقع ها اصلا نمیاد باید بری پیگیری کنی میبینی یاشون رفته

Marjan jooooon  سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!!   

من گواهینامه دارم ولی گم شد اقدام کردم همه کاهاشو هم کردم بعد ۵ ماه یک هفته پیش پیام اومد که تحویل پست شده دیروز رفتم پست شماره مرسوله رو دادم گفتن هنوز باید صبر کنی

Marjan jooooon  سابق هستم . کاربرایی که به اکانت قبلیم پیام میدن مطلع باشن من قادر به خواندنشون نیستم !!!   

عزیزم منم یکماهیه قبول شدم هنوز خبری نیست از گواهی نامه میول آموزشگاه میگفت یه سری مواد و وسیله ای کارت هاشون کمه نداره دیرمیاد😩

خدایانگهدارهمه ی بچه ها باش وکسانیکه دلشون نی نی میخوادبهشون هدیه بفرما😍🤲😍