00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 عنوان اگه کسی فکر کنه که شما مردین... 42 بازدید | 4 پست اگه یا نفر توی خواب یهو نبضتونو چک کنه یعنی ترس از دست دادنتونو داره؟ عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 1400/12/03 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجتبی۱۱۲۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 شاید ولی خب شاید دیده تنفست معلوم نیست و تکونی نمیخوری ترسیده. من خودم بچه که بودم پیش بابام که خوابیده نشسته بودم دیدم بابام همینجوری هست و ترسیدم و نبضشو چک کردم تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 شاید ولی خب شاید دیده تنفست معلوم نیست و تکونی نمیخوری ترسیده. من خودم بچه که بودم پیش بابام که خواب ... خب درکل یعنی مهمم براش دیگه؟؟ چون من فقط کسایی ک دوست دارمو تنفسشونو چک میکنم تو خواب عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰
مجتبی۱۱۲۱ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 483 خب درکل یعنی مهمم براش دیگه؟؟ چون من فقط کسایی ک دوست دارمو تنفسشونو چک میکنم تو خواب میگم که یه قاعده کلی نیست ولی در ۶۰ ، ۷۰ درصد موارد بله حرفتون کاملا صحیح هست تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
00852fateme مدیر استارتر عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 4832 میگم که یه قاعده کلی نیست ولی در ۶۰ ، ۷۰ درصد موارد باه حرفتون کاملا صحیح هست اها ممنونم عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤ قد ۱۷۰ وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲ وزن هفته پیش ۹۴.۱ وزن فعلی ۹۳.۱۵۰ هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰