2777
2789
عنوان

اگه کسی فکر کنه که شما مردین...

42 بازدید | 4 پست

اگه یا نفر توی خواب یهو نبضتونو چک کنه یعنی ترس از دست دادنتونو داره؟ 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

شاید ولی خب شاید دیده تنفست معلوم نیست و تکونی نمیخوری ترسیده. من خودم بچه که بودم پیش بابام که خوابیده نشسته بودم دیدم بابام همینجوری هست و ترسیدم و نبضشو چک کردم

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
شاید ولی خب شاید دیده تنفست معلوم نیست و تکونی نمیخوری ترسیده. من خودم بچه که بودم پیش بابام که خواب ...

خب درکل یعنی مهمم براش دیگه؟؟ چون من فقط کسایی ک دوست دارمو تنفسشونو چک میکنم تو خواب

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب درکل یعنی مهمم براش دیگه؟؟ چون من فقط کسایی ک دوست دارمو تنفسشونو چک میکنم تو خواب

میگم که یه قاعده کلی نیست ولی در ۶۰ ، ۷۰ درصد موارد بله حرفتون کاملا صحیح هست

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
میگم که یه قاعده کلی نیست ولی در ۶۰ ، ۷۰ درصد موارد باه حرفتون کاملا صحیح هست

اها ممنونم