2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 97 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مملکتی شده ها ....

اره فرهنگ و آموزش و اطلاع رسانی در این مورد خیلی کمه الان دختر ۱۰ ۱۵ ساله رابطه داره 😐😐😐 نه اموزشی نه چیزی بلدن که محافظت شده باشه رعایت کنن حداقل فقط فکر میکنن مثل خارجیا آزاد باشن که والا اونا هم خیلیاشون تو اون سن انجام نمیدن اگر هم بدن آموزش دیدن 

دوستم تو دارخونه اس میگه سن پایین میان دنبال قرص اورژانسییی مثل نقل نبات میخورن 😖

اره فرهنگ و آموزش و اطلاع رسانی در این مورد خیلی کمه الان دختر ۱۰ ۱۵ ساله رابطه داره 😐😐😐 نه اموزش ...

واقعا غم انگیزه باور کن من خودم تازه فهمیدم این زهر ماری واکسن داره .و باید تو نوجونی بزنی حتما .....لعنت به جهان سوم 

واقعا غم انگیزه باور کن من خودم تازه فهمیدم این زهر ماری واکسن داره .و باید تو نوجونی بزنی حتما .... ...

تا ۲۵ سالگی میگن تاثیر داره نمیدونم چرا آگاهی رسانی نمیکنن بزنن چون ویروس به انسان های عادی هم ممکنه از طریق سالن اپلاسیون سرویس بهداشتی جاهای دیگه و ... انتقال پیدا کنه من که از ترس هر جا میرم قبلش الکل میزنم با دستمال شیر و شلنگ میگیرم خونه خودمم با سفید کننده میشورم که رنگ شیرالات عوض شده 😂😂😂😂