2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 97 پست
نمیدونم شوهرم و کامل چک کردم اون اصلا نداشت. نمیدونم چیه دکتره خودشم مطمین نبود زگیل باش گفت احتمالا ...

نمیخوام دلتو بد کنم ولی اکثرا وقتایی مشخص میشه ک سیستم ایمنی بدن بیاد پایین.شاید همسرتون داشته باشه .

خدای مهربون شکرت😍
اره تشخیصا گاهی غلطه ،اما زگیلم باشه درمان میشه جای نگرانی نیست درسته؟

ظاهری برمیدارن ولی گویا ویروسش تو بدن میمونه مثل تبخال 

الان هم دکتر پوست ها به کسایی که سیستم ایمنی ضعیف دارن توصیه میکنن واکسن ۳ دوره رو بزنن 

و الان این مورد هم زیاد شده بخاطر رابطه های زیاد و محافظت نشده الان دارن از ۱۰ سالگی واکسنشو میزنن خیلی هم کمیاب و گرون شده و متقاضی زیاد داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل تناسلی سفت و سخت و زبر هستش و به شکل خوشه ای و گل کلمی اگر یک دونه و آویزون میتونه اسکین تگ باشه که مشکلی نداره ، زگیل میتونه تو بدن یکی از شرکای جنسی نمایان بشه بستگی به ایمنی بدن داره این ویروس تا آخر عمر تو بدن‌هست و ازبین نمیره فقط با تقویت سیستم ایمنی سرکوب میشه

خواهرم ۲۶سالشه مجرده روش نمیشه بره نشون بده ،خودش میکه ۵ساله کنار مقعدش ی زاییده کوچیکه نه بزرک شده ...

بنظر من گوشت اضافس و زگیل نیست

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

😂😂😂😂کی گفته زگیل فقط از شوهر میاد ؟اولا اون خانم دکتر اشتباه کرد بر حسب شاید و احتمال صحبت کرد باید با جواب آزمایش حرف میزد دوما زگیل از شیلنگ آب دستشویی کثیف و دستمال کاغذی کثیف یا زیر پوش کثیف و جنس بد هم به وجود میاد دوست من بیچاره شوهرش یک عالمه دکتر برد و خیلی بهش بد بین شده بود بعد از آزمایش معلوم شد از شیلنگ آب دستشویی بین راه بوده الکی استرس نداشته باش عزیزم هیچی نیست انشاءالله با دارو خوب میشی