2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 97 پست
امکان داره زگیل ۵سال بی تغییر یدونه اونم ثابت ی جا بمونه؟ 

اگـ حالت گوشتیه حتما پیگیرش شو اونم مدت ب این زیادی

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندساله از اون جدا شم 7ماهه ک این دراومده

ربطی نداره،امکان داره ده سال پیش گرفته باشی ویروسش تو بدنت خاموش بوده الان سیستم بدنت ضعیف شده زده بیرون

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه
دکترا حرفهای زیادی میزنن.ولی منم تو بارداری اولم داشتم به منم میگفتن زگیله .ولی نه خودم نه شوهرم با ...

وا چرا سقط عجبا اینجور چیزا پیش دکتر پوست باید رفت تشخیص دکتر پوست بهتره 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
ی چیز گوشتی اندازه عدس رنگ پوسته واسه من بیرون زده

ببخشید منم یه چند وقتی یه همچین چیزی رو دیدم اما مجرد هستم ینی زگیل هستش؟

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•                     
اگـ حالت گوشتیه حتما پیگیرش شو اونم مدت ب این زیادی

خواهرم ۲۶سالشه مجرده روش نمیشه بره نشون بده ،خودش میکه ۵ساله کنار مقعدش ی زاییده کوچیکه نه بزرک شده نه کوچیک نه بیشتر! به نظرت چیه 

نمیدونم عزیزم برو نشون بده امکانش هست باشه

اها ممنون🌺

میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگ‌تری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•