2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 97 پست
چرا قضاوت میکنید زندگی یکی را میخوای خراب کنی منم تو بارداری اولم اینطوری شدم نه من نه شوهرم اهل راب ...

عه گفتم که کلی گفتم منظورم اسی نیست ،من غلط کنم زندگی کسی رو خراب کنم .خودت که داری قضاوت میکنی اونم ناجور ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قضاوت میکنید زندگی یکی را میخوای خراب کنی منم تو بارداری اولم اینطوری شدم نه من نه شوهرم اهل راب ...

پس از کجا میاد این لعنتی ،دکترا که میگن از اونه....باور کن منظورم کسب اطلاعاته ...شما نفهمیدی چطور گرفتین ؟

عه گفتم که کلی گفتم منظورم اسی نیست ،من غلط کنم زندگی کسی رو خراب کنم .خودت که داری قضاوت میکنی اونم ...

من قضاوت نکردم حرفهای تو بهم زدن بنیان خانوادهاست بجای اینکه راهکاری بگی حرفی میزنی که اسی ذهنش آشفته باشه که خدای نکرده شوهرش کاری کرده یا نه

یعنی اگر باشه بیشتر از یکی میشه.؟

بازم قطعی نیس عزیزم باید حتما ازمایش داد

ممکنه چنتا جوش تو مسیرای موی زائد،باشه ک مدتها طول میکشه ازبین رفتنشون 

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
اگر شوهرتم داره زگیله  اگر نه بعضی وقتا بخاطر تغییرات هورمون یا ارث زائده گوشتی میزنه یا بخاطر ...

اره تشخیصا گاهی غلطه ،اما زگیلم باشه درمان میشه جای نگرانی نیست درسته؟

بازم قطعی نیس عزیزم باید حتما ازمایش داد ممکنه چنتا جوش تو مسیرای موی زائد،باشه ک مدتها طول میکشه ا ...

امکان داره زگیل ۵سال بی تغییر یدونه اونم ثابت ی جا بمونه؟ 

گلم نگران نباش لابد گوشت اضافه چیزی بوده منم دکتر زنان چن جا رفتم شک داشتن پیش دکتر پوست رفتم گفت گوشت اضافه هست البته من پاپ اسمیر وآزمایش اصلی رو دادم مشکلی نبود خداروشکر.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
پس از کجا میاد این لعنتی ،دکترا که میگن از اونه....باور کن منظورم کسب اطلاعاته ...شما نفهمیدی چطور گ ...

دکترا حرفهای زیادی میزنن.ولی منم تو بارداری اولم داشتم به منم میگفتن زگیله .ولی نه خودم نه شوهرم با کسی رابطه نداشتیم به شوهرم بیشتر از چشام اعتماد دارم حتی جواب سلام یه نامحرم را نمیده چه برسه به رابطه.لباس زیرم که روزانه چندبارعوض میکردم ولی یه دونه زده بود.بخاطر اون دکتر بهم میگفت بچه ات را سقط کن عملش کنم.الان خدارا شکر بچه ام9سالش هست بگیرم رفته