2789
عنوان

زگیل تناسلی

1181 بازدید | 97 پست

بچه ها چند وقت بود ی زائده بالای واژنم دراومده بود اصلا اذیت نمی‌کرد منم فک کردم جوش  هستش و بهش اهمیت ندادم. باردار شدم 3 ماهم ولی اون جوشه نرفت شوهرم امروز گفت ب دکتر نشون بده دکتر گفت ب احتمال زیاد زگیله خیلی حالم بده گفت تنها راهش الان اینه که فک کنم فریزش کنم با ی دستگاه برش داشت. ب نظرتون خطرناکه؟؟! 

وا زگیل تناسلی الکی زد

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زن بیچاره باید تاوان گوه کاری شوهر رو بده هعیییییی ،کلی گفتما اسی به خودت نگیر ،شاید از شو نگرفتی

چرا قضاوت میکنید زندگی یکی را میخوای خراب کنی منم تو بارداری اولم اینطوری شدم نه من نه شوهرم اهل رابطه نامشروع نبودیم

نمیدونم دگتر گفت تا پخش نشه خطرناک نیست. 6ماهه همون یدونه است

مال شما شکلش چجوریه منم یه چند تا جوش مانند زدم ولی چجوری بگم بیرون نزدن انگار جوش زیر پوستی درمیاد تو صورت اونجورین ولی من خارش دارم 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏

اگر شوهرتم داره زگیله 

اگر نه بعضی وقتا بخاطر تغییرات هورمون یا ارث زائده گوشتی میزنه یا بخاطر حساسیت اون بین پرز پرزی میشه فک میکنی زگیله 

اصلا این دکتر زنان معلوم نیست کارشون به منم گفتن زگیل داری ۳ ۴ تا زنان آخر رفتم دکتر پوست گفت نه حساسیت پوستیه تازه با اصرار من ازمم نمونه گرفت منفی بود 

حرص نخور برو دکتر پوست اون تشخیص میده نه دکتر زنان