2777
2789
خوبههه اولین باره میشنوم چجوریاس؟

اخه اختراع خودمه رژیم کتو باید تا وزن ایده الت بگیری سریعم لاغر میکنه اما من به خودم بینش استراحتم میدم یسره حوصلم نمیگیره😂😂😂😂

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
اگه بتونی کامل بگیری مثلا دوماه اینا یسره بگیری کلا اب میشی اما من چون مشکل ضعف داره نمیتونم کل ماه ...

برا كامل گرفتن حوصلم نميكشه به قول شما ضعف ميكنم.ماه قبل دوسه روز گرفتم خوب بود كم كردم.از فردام شايد بازم بگيرم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اختراع خودمه رژیم کتو باید تا وزن ایده الت بگیری سریعم لاغر میکنه اما من به خودم بینش استراحتم م ...

من غذاهای کم روغن خیلی کم میخورم

نون اندازع کف دست

برنج۸قاشق

قند وشیرینی خیلییییی کم

میوه وسبزیجات واب بیشتر میخورم

بیشترم غذای کبابی وابپز

روزی یه ساعتم طناب میزنم بینشم ۲دقیقه استراحت میکنم

سایزم کم کردی؟ من ۶۴م میخام بشم ۵۵ الان ۴روزه رژیمم

منم هم وزن توام اره بابا تا دلت بخواد من یه مدت ول کردم شدم ۶۸الان دوباره شروع کردم ۱۵روزه دوباره همون فرمولو پیش گرفتم ۴کیلو کم کردم شدم ۶۴البته ما وزنمون زیاد نیست چرا به خودم فشار بیارم بیشتر کسایی که خیلی چاقن به خودشون استراحتی نمیدن و یسره میگیرن از رژیمای دیگه بهتره این رژیم ادم گرسنه نمیمونه الان کلی مرغ سرخکرده خالی خوردم 😉😉

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
برا كامل گرفتن حوصلم نميكشه به قول شما ضعف ميكنم.ماه قبل دوسه روز گرفتم خوب بود كم كردم.از فردام شاي ...

با روش من بگیری عالیه اختراعم روهمه فامیل گرفته😂😂😂😂

تو این اسمو گذاشتی رو رژیمت؟😂

نه رژیم کتو خودش یه رژیمه من اینو با پرخوری قاطی کردم دراصل اسم رژیم من کتو تنبلونس😂😂😂😂

اره  واقن نوش جان فردا طناب بزن بسوزونش😃

احتیاجی به طناب نداره این رژیم بدون ورزشم لاغر میکنه البته من یه ربع ورزش حلقه میزنم فقط اون دوروزی که خودمو راحت میزارم حسابی ورزش میکنم 

نصبش کردم ولی ازش سردرنمیارم نتیجه گرفتی ازش؟

کالری شماری زود ادمو کلافه میکنه هی باید کالریاتو اضافه کنی ادمو عصبی میکنه