2777
2789
چن کیلو کم کردی ؟ چن وخته؟

دوروز اخر هفترو میخورم پنجشنبه جمعه دوباره شنبه تا پنجشنبه کتو میگیرم ۱کیلو عم کم میکنم الانم کتوعم دوباره میره تا پنجشنبه اما خوب یه کیلورو کم میکنم بااین که پنجشنبه جمعه ازاد میزارم 😁😁

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
😂😂😂نه بابااا کی گفته ؟ مگه رژیم غفاری مفاریه حدودا ۲۰ روز یبار در حد یه چیت میل دارم البته با رع ...

برو نت سرچ کن پی میبری

من ۳ماه اخیر رژیم بودم

ولش کردم

از ۹۰شدم ۶۴

هر هفته هم چیت میل میخوردم

الان ی ماهه ولش کردم

وزنم برنگشت

ولی میخام بشم ۵۵ و دگ تثبیت وزن بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد كم ميكني با اين روش؟

۱کیلو الانم کتوئم تا پنجشنبه خیلی باحاله برعکس خیلیا که کل روز کتو میگیرن من دوروز درهفته به خودم استراحت میدم خسته ام نمیشم 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   
۱کیلو الانم کتوئم تا پنجشنبه خیلی باحاله برعکس خیلیا که کل روز کتو میگیرن من دوروز درهفته به خودم اس ...

اتفاقا منم تو فكرم بود هفته اي چند روز كتو بگيرم.پس جواب ميده اين روش

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
برو نت سرچ کن پی میبری من ۳ماه اخیر رژیم بودم ولش کردم از ۹۰شدم ۶۴ هر هفته هم چیت میل میخوردم ا ...

این چیزی که میگی خیلی خیلی بستگی به این داره توو چه رژیمی باشی و چه ورزشی عضله سازیت در چه حد باشه من خیلی وزن برام ملاک نیست بیشتر عضله سازی برام مهمه 

و در حال حاضر با اعتماد به مربی دارم جلو میرم و سرویس میشم 😂😂😂 اخ اون لحظه که ادم به فرم و وزن دلخواهش میرسه 😍😍😍 ایشالا زودتر برسی بهش

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
چ خوووووب چن وخته این مدلی رژیم میگیری؟

دوماهه تازه خیلی وقتا رعایتم نمیکنم مثلا سیب زمینی مجاز نیست من پختشو میخورم توام از شنبه شروع کن به کتو گرفتن بعدش اخر هفته استراحت کن خود به خود معدت کوچیک میشه نمیتونی زیاد چیزی بخوری فکر نکن مثلا اخر هفته رژیم و ول کنی زحمتات به باد بره اصلا حالا یکم رعایت کن دوروز اخر هفترو ولی فست فود و اینا میتونی بخوری ۵روز بعدش رژیم همرو میشوره میبره حالا من وزنم زیادم زیاد نیست اگه وزنت زیاده هفته ای دوبارو بکن هفته ای یه بار این رژیم اختراعی خودمه خیلیم جواب میده خسته نمیشی از کتوعه یکسره هی 

ببخشید رژیم کتوئم چیه؟

نون و برنج و کربوهیدرات و شیرین یو اینا حذف کن ولی همه چی میتونی بخوری مثل رژیمای دیگه گرسنگی نداره سوسیس سرخ کن تن ماهی درست کن مرغ سرخ کن بادمجون تاجایی که میتونی بخور بدون کالری شماری پنیر خامه ای خامه همه چی میتونی بخوری تو این رژیم چیزای شیرین مجاز نیست اما من توت و خرمام میخورم با مویز با چایی روند لاغریمم کند نکرده اصلا 

اتفاقا منم تو فكرم بود هفته اي چند روز كتو بگيرم.پس جواب ميده اين روش

اگه بتونی کامل بگیری مثلا دوماه اینا یسره بگیری کلا اب میشی اما من چون مشکل ضعف داره نمیتونم کل ماه و بگیرم برای همین ۵روز کتوام دوروز کتو نیستم اما بعدش این دوروز کلی ورزش میکنم یا رعایت میکنم نون و برنج و فست فودو کلا رژیم من متفاوته یه خوبی داره ادم خستگی نداره😂😂