2821
2789
عنوان

شیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 32 پست
حس ششمت در رابطه با کنکور من خوب نیست؟؟یا کلا خوب نیست

میگم درست نیست به حس ششم تکیه کنی اگه الان میری واسه دوره دروس ومعدلت بالای ۱۸منتظر رشته عالییی باش فقد کمتر بیا سایت ببخشید🙈

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
میگم درست نیست به حس ششم تکیه کنی اگه الان میری واسه دوره دروس ومعدلت بالای ۱۸منتظر رشته عالییی باش ...

می‌دونم عزیزم والا بعد ی هفته اومدم سایت نمیمونمم .معدلم خوبه هوشمم متوسط رو به بالا می‌خوام حس تورو بدونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

می‌دونم عزیزم والا بعد ی هفته اومدم سایت نمیمونمم .معدلم خوبه هوشمم متوسط رو به بالا می‌خوام حس تورو ...

پزشکی استان خودتون

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
خیلی فیزیوتراپی دوس دارم ولی فرهنگیانم دوس دارم

ان شا الله هر چی خیر وصلاحته😘😘

💝💝💝عزیزم میشه بگی واقعا حس واقعیت بوددد؟؟؟بخدا راستشو بگو

مامایی حس واقعیم ولی همون استان خودتون🙈😊ولی خدایی حس ششم که آیه نیست

همون مبتکران درصدش بالاترینه واسه این زمان که مونده میگم بقیه درسام اون کتابا که گفتم آزمون شبیه ساز ...

مبتکران خیلی سطحش بالاست به نظرم کسی که مطالبو صددرصد نخونده براش مناسب نیست

مبتکران خیلی سطحش بالاست به نظرم کسی که مطالبو صددرصد نخونده براش مناسب نیست

درسنامه داره از رو همون بخون بعد تست بزن دزس نامه هاش عاللین

💝💝💝عزیزم میشه بگی واقعا حس واقعیت بوددد؟؟؟بخدا راستشو بگو

ناراحت شدی😱😭به حس ششم نیست به خدا خیلی سطحت بالاست الان دوره منی یعنی کولاک

یعنی میگی فیلم استادای موسساتی مثل کلاسینو رو نبینم؟!

چرا بعدش این کتاب.من شنیدم حرف آخر بهترینه همه درسا ولی گرووون😭