2821
2789
عنوان

شیمی

1958 بازدید | 32 پست

سلام میشه لطفا کمکم کنید مهمه🥺بچه ها من ویدیو شیمی میبینم میتونم کامل یاد بگیرم و تو همون ویدیو تست هم خوب میزنم اما نمیدونم چرا میام سراغ کتاب یکم گیج میشم و تستارو نمیتونم بزنم و اینکه سرعتم تو شیمی خیلی پایینه🥺کسی میتونه کمکم کنه چجوری به درصد بالای پنجاه شیمی برسم؟🥺خیلی هم مبحث مونده که هنوز نخوندم و میترسم تا کنکور نرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبتکرانو عالی چند بار بخونی ی بار تستاشو خوب بزنی چند درصد میزنی بنظرت؟؟؟

نزدیک پنجاه چون زمان کم نونده وگرنه بیشتر ریاضیم کانون زیستم خیلی سبز.فیزیک کانون

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
نزدیک پنجاه ریاضیم کانون زیستم خیلی سبز

برای درصد بالاتر باید چیکار کنیم.ریاضیم مهرماه فقطم مبحث تابع و لگاریتم و مثلثات و مشتق و کاربرد و آمار واحتمال و حد رو دارم میخونم تست میزنم زیستم کتاب میخونم و مطالب مهم حرف آخر بعدم تست آی کیو و نکات

[QUOTE=227499240]نزدیک پنجاه چون زمان کم نونده وگرنه بیشتر ریاضیم کانون زیستم خیلی سبز.فیزیک کانون[/QUOTEنه خو من درس خوندمع ی دور کامل خوندم مبتکران برگشتم دوباره بخونم و تست بزنم

ننه

برای درصد بالاتر باید چیکار کنیم.ریاضیم مهرماه فقطم مبحث تابع و لگاریتم و مثلثات و مشتق و کاربرد و آ ...

همون مبتکران درصدش بالاترینه واسه این زمان که مونده میگم بقیه درسام اون کتابا که گفتم آزمون شبیه ساز کنکور وتجسم خلاق قبل خواب خوبن

یا رب لک الحمد کما ینبغی لجلال وجهک و لعظیم سلطانک...اگه تو خونه دعوا ومشکل دارین رقیه شرعی دانلود کنید بزارید تو خونه پخش شه‌..
[QUOTE=227499240]نزدیک پنجاه چون زمان کم نونده وگرنه بیشتر ریاضیم کانون زیستم خیلی سبز.فیزیک کانون[/ ...

آها پس وضعت خوبه آره بهترین کتاب شیمی مبتکرانه‌.تحرببا که ریاضی رو ۳۰٪زدن پزشکی میارن چون بقیه ربان زمین وریاضی کم میزنن ولی زیست وبقیه دروس همه خوب می خونن

مرسی عزیزم تجسم خلاق قبل خواب چیه؟؟؟شما کنکورین؟؟؟

بعنی خیال بافی دیگه کم نمیاری نه کنکوری نیستم

آها پس وضعت خوبه آره بهترین کتاب شیمی مبتکرانه‌.تحرببا که ریاضی رو ۳۰٪زدن پزشکی میارن چون بقیه ربان ...

مرسی عزیزم خوندم تو تاپیکات ک حس شیشم داری بنظرت کنکور من چی میشه امسال بالاخره بعد جدی خوندن 

مرسی عزیزم خوندم تو تاپیکات ک حس شیشم داری بنظرت کنکور من چی میشه امسال بالاخره بعد جدی خوندن 

حس ششم خوب نیس معدلتو بگو با ترازت