پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
من پزشکی نمیخوام پیراپزشکی میخوام مثل مامایی و پرستاری یا فیزیو تراپی
در کل بر اساس رتبت هست که رشتت و دانشگاهی که میخواهی انتخاب میشه که معمولا تهرانیا تو هر رشته ای زیر هزارن شریفیا تو هر رشته ای زیر 4هزار بهشتیا هم زیر7هزار معمولا
زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨ تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡