پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
من از زیست و فیزیک خیلی میترسم احساس میکمم نمیرسم بخونمشون
ضریب هاشونو نمیدونم والا اما یه برگه بردار بالا ترین ضریب رو از بالا به پایین بنویس الان 4 ماه مونده تا کنکور که یک ماه آخر جمع بندی رو کم کنی میشه سه ماه برای هر مبحث یک هفته وقت میزاری کامل یاد گرفتی 1 روز تمام و کمال استراحت بعد 7 روز بعدی درس بعدی فیزیک چیزایی که نمیفهمی رو تصور کن برای وقتی استراحت توی روز کتاب بخون قوه تخیلت قوی بشه برای زیست هم وقتی استراحت مستند زیاد ببین چند بار دیدی علاقه مند میشی
زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨ تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
تصور کن، خودتو بزار جای صورت سوال، مثلا اگر داره در مورد بدن توضیح میده خودتو سلول تصور کن که تو بدنتی داری مکانیزم قلب رو میبینی برای اینکه مفهومی بخونی باید تمرکز آن فقط و فقط روی درس باشه مثلا هی زمان رو چک نکنی برا استراحت یا زمان استراحت گوشی نگیری دستت وقتی درس میخوانی با یک موزیک بی کلام گوش بده که توی فاصله دو متری خودت باشه نه با هنزفری
اسی آخرشب ها هم درس نخون از ساعت 9 شب به بعد مثلا تا 9 شب درسات رو تموم کن 9 تا 9و ربع یه چیزی بخور و استراحت کن بعد 9ربع برو پیاده روی تا 10ربع،،، 10ربع تا ده نیم هم شام آماده کن تا 11 بخور 11 اگر فیلمی چیزی میخواهی ببینی ببین تا 12،،،، 12 بخواب. دوباره صبح ساعت 6 بیدار شو.... البته این مثال من بود
پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡