2777
2789
مهم خودتی اگر باور کردی نمیتونی پس یقینا نمیتونی چکار داری به بقیه یالا بلند شو یه سوال اگر الان ...

نه میخونم 

واقعا برای سال بعد اصلا نمیتونم بموتم اصلا 

شما قهوه خور هستین میخواستم بدونم چه قهوه ای بخورم که بتونم بیدار بمونم

نه میخونم  واقعا برای سال بعد اصلا نمیتونم بموتم اصلا  شما قهوه خور هستین میخواستم بدونم ...

نه به خاطر مریضیم نمیتونم

ولی خب اگر نمیتونی شب بیدار بمونی 

صب ۵ بلند شو

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم نخوندی؟

ن نخوندم اصلا نمیشه نمد چرا 

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
من پزشکی نمیخوام پیراپزشکی میخوام مثل مامایی و پرستاری یا فیزیو تراپی

در کل بر اساس رتبت هست که رشتت و دانشگاهی که میخواهی انتخاب میشه که معمولا تهرانیا تو هر رشته ای زیر هزارن شریفیا تو هر رشته ای زیر 4هزار بهشتیا هم زیر7هزار معمولا

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
میخوای باهم شروع کنیم  ببخشید شما دختری یا پسر؟

من دخترم

من شروع کردم

ولی خوب میخوای شروع کنی یه پیج تو اینستا برنامه ۱۳۵ روزه داده با اونم

میخوای تو هم؟

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡 
در کل بر اساس رتبت هست که رشتت و دانشگاهی که میخواهی انتخاب میشه که معمولا تهرانیا تو هر رشته ای زیر ...

من از زیست و فیزیک خیلی میترسم احساس میکمم نمیرسم بخونمشون

پایه درسیم ضعیفه پارسالم رتبم افتضاح شد

به نظرم اول پایه رو کار کن یه حرفی رو میزنم یادت باشه نیم ساعت مفهومی خوندن بهتر از 10 ساعت حفظ کردنه

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
میخوای باهم شروع کنیم  ببخشید شما دختری یا پسر؟

بله چراکه نه ❤❤❤

من دخترم عزیزم مهرابو دوس دارم عکسشو گذاشتم پروف 

پروفم غلط اندازه ولی خیالت راحت دخترم 😅

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
😂  ایدی تلگرامتو میدی پیام بدم؟

تلگرام ندارم بخدا بابام میگه مزاحم درست میشه 

شاد هم بزور دارم 😂😂😂