2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 

قرار بود از امروز شرو کنم خیر سرم

پروفایلم عکس عشقمه"مهراب خسته صدا" من با صدای مهراب زندگی میکنم.💜 مهراب خان! تو این دنیای سیاه و سفید تو رنگی ترین اتفاق زندگیمی♡ همیشه بخون واسه هوادارات امپراطور😍 زانو نمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاه تر از قامتم باشد شوخی که نیست هوادار شاه شطرنجم 😌 #امپراطور_حسین_زینالی♡#شاه_شطرنج♡
نیستم پشت کنکوری اما از نظر دوستام مشاور کنکوریام🤣

من سال سومهه تالان نخوندم یعنی برام یه مشکلی پیش اومده بود بنظرتون ازفردا بخونم میتونم حداقل پرستاری یا مامایی دولتی تهران یا قزوین جای دور نمیتونم برم

من سال سومهه تالان نخوندم یعنی برام یه مشکلی پیش اومده بود بنظرتون ازفردا بخونم میتونم حداقل پرستاری ...

از پایه درسی صفر نباشی آره

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡 
من سال سومهه تالان نخوندم یعنی برام یه مشکلی پیش اومده بود بنظرتون ازفردا بخونم میتونم حداقل پرستاری ...

ببین بستگی داره هوشت و ارادت درچه حد باشه مثلا دختر عموم از دهم خوند تهرانی شد الان خیلی تا کنکور نمونده اما اگر فقط و فقط تمرکزت روی کنکور باشه و هدفت میتونی اگر پایت هم قوی باشه چه بهتر شروع کن و بعدا نگی کاش کاش. تمرکز ات روبزار روی درس هایی که ضریب بالا تری دارن و حواست باشه برای بهشتی و تهران و شریف باید 3 رقمی بشی

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
ببین بستگی داره هوشت و ارادت درچه حد باشه مثلا دختر عموم از دهم خوند تهرانی شد الان خیلی تا کنکور نم ...

من پزشکی نمیخوام پیراپزشکی میخوام مثل مامایی و پرستاری یا فیزیو تراپی

همه میگن دیگ نمیتونی

مهم خودتی

اگر باور کردی نمیتونی پس یقینا نمیتونی

چکار داری به بقیه

یالا بلند شو

یه سوال اگر الان نخونی چهار ماه میخوای علاف بگردی؟ 

لااقل بخون برای سال دیگه دستت پر باشه 

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡