2777
2789

شب عیده..مطمئنا خیلیهاتون خرید دارین..این کانال مال خودمه..تازه افتتاحش کردم..خیالتون راحت باشه..مطمئن..داخل کانالم شماره تماسم گذاشتم..

دوتا بچه کوچیک دارم..هم به صرفه خرید کنید هم منو خوشحال کنید..اجرتون با خدا🙏

mahsashop14000

رو داخل تلگرامتون سرچ کنید و وارد کانال لباس زنانه مهساشاپ بشین

لطفا لینک کانالم و بین مخاطبینتون پخش کنید..خواهش میکنم🙏

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس نوزادی ام دارین؟

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
لباس نوزادی ام دارین؟

نه نوزادی ندارم..

انواع لباس زنانه...مانتو شبوار.روسری..کفش ..کیف..خونگی

❤️همسرم و دخترم و پسرم همه دنیای من هستن❤️خدایا خودت پشت و پناه لحظه به لحظه زندگیشون باش🙏
نه نوزادی ندارم.. انواع لباس زنانه...مانتو شبوار.روسری..کفش ..کیف..خونگی

ممنون عضو میشم شما لباس نوزادی معتبر سراغ ندارین برا دخترم میخوام خرید کنم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

تلگرام ندارم عزیزم ❤

موفق باشی❤

فضانورد آینده.... 👩🚀                                     لطفا منو توی تاپیک هایی که درمورد فضا و علم هست تگ کنید☺🌱عاشقتم مایکل جکسونم💕مخالف نژاد پرستی➡چه سیاه پوست ها چه سفید پوست ها هردو انسان هستند و قلب های پاکی دارند♥
ممنون عضو میشم شما لباس نوزادی معتبر سراغ ندارین برا دخترم میخوام خرید کنم

مرسی لطف میکنید..

تلگرتم بهم پیام بدین..اونجا براتون لینکشون بفرستم

دوستان انواع بولیز شلوار های سایز بزرگ و فریسایز دارم..

تونیک...مانتو...هودی..شلوار های جین و کتان..شال و روسری های ست..کیف و کفش..همه به قیمت عمده و همکاری میدم...چون میخوام مشتری جذب کنم..و فروش داشته باشم

ممنون میشم عضو گروهم بشین و لینک گروهم و بین مخاطبینتون پخش کنید...

این مهربونی و لطفتون پیش خدا گم نمیشه..یه روزی یه جایی به خودتون برمیگرده❤🙏