2777
2789

بچه ها یه اگهی کار دیدم

ولی من  سابقه کار ندارم تا حالا هم رزومه نفرستادم اصلا نمیدونم چی بگم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ تو واتساپ باید بفرستم

میشه یه کمک بکنید چی بفرستم🌹

چی بنویسم 😬

بنظرتون حقوقش چجوریه

اخه میگم عکاسی فقط یه بار میکنی از همه محصولات، دیگه فقط میمونه مدیریت پیج که اونم به نظرم لوازم یدکی تو اینستا زیاد دایرکت و اینا نداره

اصن نمیدونم تا حالت جایی کار نکردم😭 نمیدونم چطور باید برخورد کنم

از سابقیه کار متنفرم اخه منی ک ۱۸ سالمه و دنباله کارم سابقه چن ساله از کجا بیارم😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

برید توی سایت‌های کاربوم یا رزومه‌ساز، سیستم ازتون چندتا سوال می‌پرسه، رزومه‌تون رو رایگان می‌سازه

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید طبق قالب های رزومه ای رزومه تهیه کنی و با پی دی  اف بفرستی

تایپ تو واتس اپ حرفه ای نیست

قالب رزومه رو هم توی سایتای ایرانی ارائه میدن، سرچ کن میتونی ایده بگیری و تکمیل کنی

اگه سابقه کاری نداری از دوره هایی که رفتی و تجربیاتی که لزوما کاری نبوده بنویس

برای کار عکاسی و ادمینی هم ترجیحا پورتفولیو باید داشته باشی یا اگر نه، نمونه کار ارائه بدی خیلی شانستو بالا میبره. مخصوصا وقتی تجربه کاری نداری

در مجموع شما بنویس و بده. بالاخره باید از یه جایی شروع کنی

توکل به خدا