2777
2789
عنوان

شکست عشقی

156 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خیلی افسرده و ناامید شدم ۵سال عمرم گذاشتم برای ی آقای که تازه میفهمم منو نمی‌خواسته واقعی و ... همه رو بخاطرش رد کردم

احساس میکنم دیگه نمیتونم ازدواج کنم یا اگه بخوام دیگه کیسی نیست تو سن ۲۵سالگی !😪 لطفا بیاین کمک کنید با حرفاتون 

منم ۲۴ سالمه و همچنان ی عدد مجرد بدبخت

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

25سال که سنی نیست واقعا سنی نیست الان به خاطر زخمی که خوردی و افسردگی اینجوری فکر میکنی

میخوام با ی آقای که واقعا آدمه آشنا بشم قدرمو بدونه 

خودم معلمم نمیدونم چطوری میشه آشنا شد دخترای دیگه چطوری سریع پیدا میکنن

بعده ۵ سال چرا بهم خورد رابطه اخه؟ عزیزم سنت زیاد نیست با تجربه تلخی که بدست آوردی از نو شروع کن & ...

فداتشم عزیزم بچگی کردم احساساتی هستم من نمیتونستم ازش جدا  شم الانم تو ذهنمه همه رو ندیده بخاطرش رد کردم بهش امیدوار بودم میگفت من هستم و تا یکم کارم محکم بشه ازدواج میکنیم ولی الان بعد این همه سال وفاداری من برام شرط میزاره با اینکه شرایط درس حسابی هم نداره

[QUOTE=227292018]فعلا خودت از ازدواجت مهم تری حال دلتو خوب کن بعدش به اینده 

آره کاملا موافقم ولی میترسم واقعا اینقدر که بهم میگن دیگه هیچکس نمیاد اونم افسرده کرده 

فداتشم عزیزم بچگی کردم احساساتی هستم من نمیتونستم ازش جدا  شم الانم تو ذهنمه همه رو ندیده بخاطر ...

اون اگر مرد زندگی باشه و واقعا ترو بخواد تمام تلاشش رو میکنه که از دستت نده

تو ولش کن به اندازه کافی عمرتو گذاشتی پاش

اگر شرایط رو درست کرد و اومد جلو که خوبه اگه نه دیگه محلش نذار.میدونم‌سخته ولی میتونی 

🟡🟠🔴
اون اگر مرد زندگی باشه و واقعا ترو بخواد تمام تلاشش رو میکنه که از دستت نده تو ولش کن به اندازه کاف ...

خودم به این نتیجه رسیدم آره ولی ولم نمیکنه همش میگه نمیتونم ولت کنم ولی اصلا جدی نیس فقط این منم که میسوزم به پاش 

خودم به این نتیجه رسیدم آره ولی ولم نمیکنه همش میگه نمیتونم ولت کنم ولی اصلا جدی نیس فقط این منم که ...

نه تو کات کن 

جوابشو نده

باهاش بیرون نرو

بگو اگر شرایط ازدواج رو جور کردی و مرد بودی اومدی جلو من هستم اگه نه برا سرگرمی و رفاقت دیگه من نیستم

🟡🟠🔴

[QUOTE=227293505]نه تو کات کن  جوابشو نده باهاش بیرون نرو بگو اگر شرایط ازدواج رو جور کردی و مرد بودی اومدی ج 

اره امروز باهاش کات کردم و گفتم دیگه سراغمو نگیر 

کاش زودتر عقلم سرجاش میومد