2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

268 بازدید | 48 پست

دیگه ازش خسته شدم ، از رعایت رژیم غذایی و... و تنظیم خوابو و نخوردن لبنیات

من با رعایت اینا پریود میشم ولی خیلی برام سخته ، میخواهم برم دکتر اما همه میگن بده

بنظرتون در کنار رژیم برو دکترو دارو بخورم یا فقط رژیم بگیرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رعایت رژیم صرفا کمک میکنه درمان نمیشه باید دارو بخوری دوفامد میده ۱۵ تا میخوری پریود میشی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

رژیم غذایی رو میشه بگی؟

قند مصنوعی اصلا و ابدا نباید بخوری

نون های ساده مثل باگت و تست و اینا

برنج و نون کم بخوری

لبنیات در حد یکی دو بار در هفته

اصلا هله و هوله مثل چیپس وپفک و ... اینا نخوری

بیشتر هوس شیرینی کردی میوه بخوری

من خفیف بود و اینا جواب داد

تحرکم خیلی کمک می کنه

برای بچه دار شدن بعدا با خوردن قرص های هرمونی به مشکل بر نمی خورین ؟

نه من رفتم بهترین دکتر زنان گفت همه اینا الکیه چی میگین ، اینا هورمونو تنظیم میکنه و... نخوری واسه بچه دار شدن ب مشکل میخوری

رعایت رژیم صرفا کمک میکنه درمان نمیشه باید دارو بخوری دوفامد میده ۱۵ تا میخوری پریود میشی

میدونم ولی 70 درصد اونایی که pco هستن در معرض دیابت و فشار خون و اینان

باید رعایت کنیم چون بیشترش بخاطر مقاومت به انسولین و التهابه

میدونم ولی 70 درصد اونایی که pco هستن در معرض دیابت و فشار خون و اینانباید رعایت کنیم چون بیشترش بخا ...

گلوکوفاژم باید بخوری قند منم ۹تا بالاس

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید