چند روز قهریم اونم به خاطر اینکه بهش گفتم چرا همش آبجیت با ماشین ما میگردن در حالی من خودم وسیله لازم دارم میگه تو ادما رو دوس نداری همیشه میگه مهمون دعوت کن خسته ام کرده هشت روز مهمون داشتم با دو تا بچه صبحانه شام ناهار جلوشون گذاشتم چند روز بعدش گفت همه رو با مهمون مامانم دعوت کن تک وتنها واسه چهل نفر غذا درس کردم الان بهم میگه تو هیچی بلد نیستی میخوام ی زن بگیرم که همیشه ادما رو دوس داشته باشه و دعوتشون کنه پیدا هم کردم خیلی زن خوبیه
تیکر عروسیمه👰♀️👨💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم رنگ ارامش بگیره
تو نی نی سایت وقتی داستانها تعریف میشه همیشه حق با خانوماست ولی باید دید واقعا چی گفتید و چی شنیدید که اینو گفته
مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰