من یه سال با یه نفر تو رابطه بودم حالا هم نمیتونم فراموشش کنم ینی هر جور ک خودمو سرگرم میکنم نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟🥲😔حس میکنم دیگه بهتر از اون برام نیست چون واقعا خیلی خوب بود ولی یهو سرد شد خودش گف فرقی نداره رابطه رو تموم کنیم یا نه منم گفتم پس فرقی نداره برات تموم بشه بهترهه🥲یه جور دو دلم'''دلم میخاد بهش پیام بدم ولی باز میگم ن مگه احمقم حالمو نمیتونم خوب کنم با خودم میگم اگ برگرده شاید باز قبولش کنم بعد دوبارع میگم نمیدونم 🥲بنظرتون چقدر طول میکشه فراموشس کنم؟
گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان ! برتولت برشت، سقراط مجروح
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر خودتونو دوست داشته باشید برای خودتون احترام و ارزش قایل باشید و به نقشه و چیزی که خدا براتون خواسته اعتماد کنید میتونید ،آدمها رو به لیاقتشون بسپارید و غرور و شخصیت خودتونو با ارزش تر از هر چیز بدونید
🥲🤦🏻♀️درسته حرفتون ولی من نه اعتماد ب نفس دارم نه غرور
پیدا کن گلم ،اینها با خواستن و تمرین کردن به دست میاد ،از قانون جذب چیزی شنیدید؟؟؟کاری به دستور عملهاش ندارم ولی کلیات و قانونش بی نظیره حتما در موردش تحقیق کن ،تا خودت خودت رو دوست نداشته باشی به خودت احترام نگذاری و خودت لایق بهترینها ندونی منتظر اتفاق و آدمهای خوبم نباید باشی ،تو با ارزش و محترم آفریده شدی خودتو پیدا کن ،خودتو پیدا کن و ببین دنیا و کائنات برات چه ها میکنه