2777
2789
عنوان

فراموشی

93 بازدید | 17 پست

سلام

من یه سال با یه نفر تو رابطه بودم حالا هم نمیتونم فراموشش کنم ینی هر جور ک خودمو سرگرم میکنم نمیشه بنظرتون چیکار کنم؟🥲😔حس میکنم دیگه بهتر از اون برام نیست چون واقعا خیلی خوب بود ولی یهو سرد شد خودش گف فرقی نداره رابطه رو تموم کنیم یا نه منم گفتم پس فرقی نداره برات تموم بشه بهترهه🥲یه جور دو دلم'''دلم میخاد بهش پیام بدم ولی باز میگم ن مگه احمقم حالمو نمیتونم خوب کنم با خودم میگم اگ برگرده شاید باز قبولش کنم بعد دوبارع میگم نمیدونم 🥲بنظرتون چقدر طول میکشه فراموشس کنم؟

وقتی گفته نمی خوامت تموم کنیم 

چرا حس می‌کنی بهترینه واست ؟ 

دقیقا بهترین و تو چی میدونی ؟؟ 😐😐

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خودتونو دوست داشته باشید برای خودتون احترام و ارزش قایل باشید و به نقشه و چیزی که خدا براتون خواسته اعتماد کنید میتونید ،آدمها رو به لیاقتشون بسپارید و غرور و شخصیت خودتونو با ارزش تر از هر چیز بدونید

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

روانشناسا میگن۶ماه بنظرم اگه قوی باشی ۶ماه برات حل میشه اما شاید یه سال یا دوسال نمیدونم ولی بیخیالش شو اون دیگه برنمیگرده

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
اگر خودتونو دوست داشته باشید برای خودتون احترام و ارزش قایل باشید و به نقشه و چیزی که خدا براتون خوا ...

🥲🤦🏻‍♀️درسته حرفتون ولی من نه اعتماد ب نفس دارم نه غرور

روانشناسا میگن۶ماه بنظرم اگه قوی باشی ۶ماه برات حل میشه اما شاید یه سال یا دوسال نمیدونم ولی بیخیالش ...

🥲هعی تازه داشتم برا کنکور میخوندم همچی تمرکز بهم‌ریخت کلی خرج کرده بودم نزدیک ۵ میلیون

🥲🤦🏻‍♀️درسته حرفتون ولی من نه اعتماد ب نفس دارم نه غرور

پیدا کن گلم ،اینها با خواستن و تمرین کردن به دست میاد ،از قانون جذب چیزی شنیدید؟؟؟کاری به دستور عملهاش ندارم ولی کلیات و قانونش بی نظیره حتما در موردش تحقیق کن ،تا خودت خودت رو دوست نداشته باشی به خودت احترام نگذاری و خودت لایق بهترینها ندونی منتظر اتفاق و آدمهای خوبم نباید باشی ،تو با ارزش و محترم آفریده شدی خودتو پیدا کن ،خودتو پیدا کن و ببین دنیا و کائنات برات چه ها میکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
🥲هعی تازه داشتم برا کنکور میخوندم همچی تمرکز بهم‌ریخت کلی خرج کرده بودم نزدیک ۵ میلیون

نمیخوام سرزنشت کنم برعکس خیلیا چون وقتی تاپیک میرنی یعنی کمک میخوای بنظرم تمرکزتو روی درست و آیندت بذار بیخیالش شو الان وقت غصه خوردن نیست حتما موفق میشی دختر خوب اینم برات کلی تجربه شد امیدوارم بهترینا قسمت دلت بشه💙😍🥰😘🙏

نمیخوام سرزنشت کنم برعکس خیلیا چون وقتی تاپیک میرنی یعنی کمک میخوای بنظرم تمرکزتو روی درست و آیندت ب ...

امیدوارم قبولی کنکورمو تاپیک کنم تا بلکه ی خوشحالی از ته دلم داشته باشم🥲🥺

امیدوارم قبولی کنکورمو تاپیک کنم تا بلکه ی خوشحالی از ته دلم داشته باشم🥲🥺

انشالله گلم برات ارزوی موفقیت میکنم😘😘😘😍😍😍