2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام.بله

حسش چیه بهم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..

[QUOTE=227194849]سلام.بله[/QUOTEخسته نباشی گلم

کی ازدواج میکنم؟؟

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺
حس میکنم مبارکتون باشه🥺

حسش چیه بهم؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
پاکی نجسی بیشتر

مادربزرگم میگفت خییییلی وسواس داشته هربار میرفته توالت تا زانوهاشو میشسته و یا حتی بعد توالت کل تنشو میشسته جز سرش.میگه یه روز‌مادرم خیلی ببخشید میگم(یه کاسه ادرار ریخت روی سر من )میگفت جیغ میکشیدم اما اخرین باری بود که وسواس داشتم.حالت نمیگم حتما انجامش بدید اما خب جواب داده.از لحاظ روانشناسی هم درسته چون روبرو شده با چیزی که ازش متنفره و وسواس داشته.حس میکنم خیلی زود درمان میشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 34 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز