2821
2789
حس میکنم مبارکتون باشه🥺

میشه بگی قبل از عید اثاثکشی میکنم؟

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.
بنظرم نه چون امروز دیگه داره تموم میشه و هنوز نگرفته

میشه برا منممم بگی ؟!

به نظرت شاغل میشم در ایندده؟!🥲💔

و اینکه برمیگرده عشقم یا تموم شده؟!🥲🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم بگو کی ازدواج میکنم؟مشخصاتش چیه؟

حس ششم نیستم بخدا میترسم اشتباه بگم اونو یهو به ذهنم رسید خودم دنبال حس ششمی ام شرمنده ام آبجی بخدا

تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤
سلام.بله

سلام مم کی باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
میشه برا منممم بگی ؟! به نظرت شاغل میشم در ایندده؟!🥲💔 و اینکه برمیگرده عشقم یا تموم شده؟!🥲🥲

عزیزم بخدا اگر حس ششم می‌بودم میگفتم ولی نیستم و عذاب وجدان میگیرم الکی یه چیزی بگم برای همین معذرت میخوام و نمیتونم حرفی بزنم اونم برای اون خانوم همینجوری به ذهنم رسید فقط شرمندتم من بخدا

تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤
عزیزم بخدا اگر حس ششم می‌بودم میگفتم ولی نیستم و عذاب وجدان میگیرم الکی یه چیزی بگم برای همین معذرت ...

فداااااااسرت مهررررررربون😻🫂 قربون صداقتت🤍

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
فداااااااسرت مهررررررربون😻🫂 قربون صداقتت🤍

عزیزدلمی قشنگم