2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم مبارکتون باشه🥺

خدا از دهنتون بشنوه طبق نظرسنجی یی که از چند نفر که حس ششم بالایی داشتن انجام دادم بیشترشون گفتن ماه دیگه باردارم که نتیجه تستمم ماه دیگه مشخص میشه ایشالا که همینطور باشه.ممنونم ازت عزیزدلم ایشالا به هرچی که از خدا میخوای برسی🌹🙏❤️

حس میکنم مبارکتون باشه🥺

عزیزم

من کی باردار میشم؟ جنسیتش چی میشه؟

همسرم کی میره سریه کار خوب؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

سلام گربه پنج سالم ده روزه اتفاقی در باز مونده کارگران تو حیاط بودن صدا زیاد بود از خونه رفته گم شده...میشه بگی امیدی هست برگرده؟زنده اس

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍

سلام عزیزانم ممنون میشم یدونه تاپیک اخریمو گزارش بزنید میترسم زن داداشم بخونه تو سایته مرسی

تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤
سلام میشه بگید امروز باهام ویدیوکال میکنه نه؟ :) خیلی مهمه لطفا

بنظرم نه چون امروز دیگه داره تموم میشه و هنوز نگرفته

تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤
حس میکنم مبارکتون باشه🥺

من کی باردار میشم؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
2824
2823
2791
2779
2792