بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا از دهنتون بشنوه طبق نظرسنجی یی که از چند نفر که حس ششم بالایی داشتن انجام دادم بیشترشون گفتن ماه دیگه باردارم که نتیجه تستمم ماه دیگه مشخص میشه ایشالا که همینطور باشه.ممنونم ازت عزیزدلم ایشالا به هرچی که از خدا میخوای برسی🌹🙏❤️
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
سلام عزیزانم ممنون میشم یدونه تاپیک اخریمو گزارش بزنید میترسم زن داداشم بخونه تو سایته مرسی
تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤
بنظرم نه چون امروز دیگه داره تموم میشه و هنوز نگرفته
تو کجا نالی از اين خار که در پای من است یا چه غم داری ازین درد که بر جان تو نیست! دردی از حسرت دیدار تو دارم که طبیب عاجز آمد که مرا چاره درمان تو نیست :(😞🖤