2777
2789
عنوان

دارم منفجررر میشم 😭چکار کنم؟

207 بازدید | 16 پست

بخاطر زایمانم و ی سری مسایل دیگه 3ماه از شوهرم دور بودم 

الان که برگشتم خونه خودم همه چی عالی بود تا اینکه شب بخاطر بچه جای خوابشو عوض کرد 

و چون دختر 3سالم خیلی حساس شده ومیخواد کنار من تو تخت بخوابه میگه جا تنگه 😭

اخه بعد 3ماه چرا اینجوری شد چی فکر میکردم چی شد 

اینم بگم که خودش برا اومدنمون خیلی عجله داشت که بی خبر برام بلیط گرفت 

خیلی سخته با اینکه بچه ندارم ولی تو همچین شرایطایی قرار گرفتم

به نظرم بذار بخوابه خودتم بخواب دم صبح رو پیشش اون موقع دخترتم خوابه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این وقت شب، وقت منفجر شدن نیست...  از فردا صبح با دخترت صحبت کن و راضیش کن که تخت خودش ب ...

اصلا دلیل نمیشه بخاطر بچه جاشو عوض کنه میگم بیا رو زمین بخوابیم اصلا از تخت خوشش نمیاد بچم حساس شده نمیتونم همچین چیزی بش بگم 

سخته واقعا منم بودم منفجر میشدم ..اگه دخترت خوابیده برو پیش شوهرت بخواب

میدونی چیه دوس ندارم برم پیشش بخوابم چون خودش نمیخواد الان من با دخترام تو سالنم اقا تو اتاق 

سخته واقعا منم بودم منفجر میشدم ..اگه دخترت خوابیده برو پیش شوهرت بخواب

در واقع فکر میکنم که ازم فراریه و خوابیدن دخترم کنارمون ی بهونه اس واقعا 

دیشب من جامو عوض کردم تا کوچولورو حوابوندم خواستم بخوابم بابا و دخترش ولو شده بودن جا نبود اصلااا مجبور شدم 😭

میدونی چیه دوس ندارم برم پیشش بخوابم چون خودش نمیخواد الان من با دخترام تو سالنم اقا تو اتاق 

وااا چطور دلش اومده اخه..منم تو شرایط شما زیاد بودم کاملا درکتون میکنم الان چی میکشین

اصلا دلیل نمیشه بخاطر بچه جاشو عوض کنه میگم بیا رو زمین بخوابیم اصلا از تخت خوشش نمیاد بچم حساس شده ...

آخییی عزیزم 

ان شاءالله که همکاری کنن تا مشکلی پیش نیاد

متاسفانه تو خونه همه سختی و غصه و ناراحتیا واسه مادر هست 

در واقع فکر میکنم که ازم فراریه و خوابیدن دخترم کنارمون ی بهونه اس واقعا  دیشب من جامو عوض کرد ...

من چن بار با گریه خوابم برده وقتی دیدم خودش عمدا بهونه میاره بنظرم باید سرد رفتار کنین ک خودش بیاد سمت شما

من چن بار با گریه خوابم برده وقتی دیدم خودش عمدا بهونه میاره بنظرم باید سرد رفتار کنین ک خودش بیاد س ...

دقیقا من خیلی از دستش ناراحتم و ادمیم که وقتی دلم میشکنه به هیچ عنوان نمیتونم برعکسشو نشون بدم اومد نازمو کشید سعی کرد خنده به لبم بیاوه ولی واقعا دلم شکسته اخرم رفت تو اتاق خوابید

وااا چطور دلش اومده اخه..منم تو شرایط شما زیاد بودم کاملا درکتون میکنم الان چی میکشین

اولین باره تو 4سالی که زن و شوهریم حتی تو بدترین قهر و دعواهامون جدا از هم نخوابیدیم 

اولین باره تو 4سالی که زن و شوهریم حتی تو بدترین قهر و دعواهامون جدا از هم نخوابیدیم 

پس شاید شوهرتون مشکلش شما نیستین خودش یه مشکل دیگه داره ک فکرش مشغوله خواسته تنها باشه پس زیاد خودتونو ناراحت نکنین ایشاللا ک رابطتون بهتر میشه 

پس شاید شوهرتون مشکلش شما نیستین خودش یه مشکل دیگه داره ک فکرش مشغوله خواسته تنها باشه پس زیاد خودتو ...

ممنون عزیزم اخه فقط شبا اینطوره تو روزا رفتارش خوبه هی میبوستم وقنی دراز میکشه دستشو دراز میکنه که بغلش بخوابم وای ولی شب اینکارو نکنه 😭

ممنون عزیزم اخه فقط شبا اینطوره تو روزا رفتارش خوبه هی میبوستم وقنی دراز میکشه دستشو دراز میکنه که ب ...

بنظر من ک مهم شباست ک پیشت باشه چون ادم بیشتر دلش میخواد پیشش باشه در کل از مرد جماعت هیچ جوره نمیشه سر در اورد دردشون چیه