از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای چقدر زیاد شده. منم چند روز پیش ک یکی اینجا تاپیک کرده بود رفتم ریپورت زدم
فک کنم با گزارشای ما نابود شد
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
الان شش تا شدن هر بار ریپورت میکنیم یکی دیگه میزنن باید فتا کلا اکانتشونو ببنده
اونام ممبراشون زیاده؟؟
اونی که ۴ کا بود، فاجعه بود.
این کانالای ض*د زن میخونم و می بینم این همه منبر داره واقعا جای ترش داره تو جامعه مون این همه مرد بیمار هست
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
ارههه هر کدوم پونصد چهار صد تا حالا من موندم اون دخترای احمق مریضی که میرن میگن شما ارباب مایین کی ...
احساس میکنم ساختگیه
خیلیییی حالم خراب شد اون شبی که اون چنلو دیدم
همشم آیات و حدیث ساختگی از قرآن و پیامبرا میگفتن، افتضاح
همین بیشتر عصبیم میکرد.