2777
2789
عنوان

خستم از اینکه اینقدرررر خستم 🗿💔

260 بازدید | 9 پست

همیشه ی خدا خستمه و خییلی کم انرژیم 

و به شدت آدم تک بعدی شدم و نمیتونم چند تا کارو با هم انجام بدم

فعالیتمم از یه حد کمی که بیشتر میشه خییلی بی حال میشم این رو خوابمم اثر گذاشته

و شب و روز خوابم به هیچ کدوم از کارام نمیرسم

باید در روز چند تا لیوان قهوه بخورم تا خوابم نگیره

بنظرتون مشکل از کجاس چیکار کنممم؟؟

قبلا تا همین یه سال پیش اصلا اینجوری نبودم ولی الان..

من اللن ب حدی گیج و منگم دلم میخاد ده سال بعد پاشم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش خون بدید،شاید مشکل کم خونی یا تیرویید داشته باشید.

اتفاقا دکتر رفتم آزمایش خون برام نوشت انجام دادم ولی همه چی اوکی بود برای همین یه کیسه قرص و کپسول ویتامین داد دستم ولی بازم انگار که نه انگار 🥲💔

من که دلم فقط یه خواب میخواد که نتونم به هیچی فکر کنم   تاریکی باشه و تاریکی   فکر و خیا ...

بخواب راحت باش😁

البته الان که فکر میکنم می‌تونه اینم دلیلش باشه فکر و خیال خییلی زیاد میکنم اینکه امروز چیشد فردا چی میشه

فلانی چرا در موردم اینو گفت بقیه چی میگن

ینی به حدی که هر بار سر غذا یاد خاطره بد ۱۰ سال پیشمم میوفتم و میگم چرا اینو نگفتم چرا اون کارو کردم😑😂

سلام عزیزم ت یکی از تاپیکت خوندم ک پیج کاری دارین من و چند نفر دیگ قراره گروه تلگرام بزنیم برای حمایت از پیج هم ت اینستا اگ که موافقید بگید

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.
سلام عزیزم ت یکی از تاپیکت خوندم ک پیج کاری دارین من و چند نفر دیگ قراره گروه تلگرام بزنیم برای حمای ...

به عنوان کسی که ۳ سال تجربه ی فروش و فعالیت تو اینستا دارم میگم خوب نیست این گروه های حمایتی در آخر پیجتو نابود میکنن