2777
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 84 پست
سواد نداره بخونه بعد از رو نمیره اصلا براش مهم نیست یبار زنگ زدم گفتم فلان چیز بیار حتی از صبحش بهش ...

خب مشکلش چیه اخه یعنی چی واقعا حق داری ناراحت باشی خیلیم حق داری اول باهاش حرف بزن نفهمید بگو میرم بنظرم اگه توجه نکرد واقعا برو تا بفهمه الکی نگفتی‌

سواد نداره بخونه بعد از رو نمیره اصلا براش مهم نیست یبار زنگ زدم گفتم فلان چیز بیار حتی از صبحش بهش ...

فردا برای بچه چجوری این ادم میخواد مای بی بی بگیره شیر خشک بگیره ای بابا اعصابم بهم ریخت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فردا برای بچه چجوری این ادم میخواد مای بی بی بگیره شیر خشک بگیره ای بابا اعصابم بهم ریخت

اصلا این زندگی زندگی نمیشه تا کی باید دست گدایی دراز کنی اونم وقتی از زندگی باید سهمی داشته باشی اما نداری

شوهر باید خودش یه مقدار پول بذاره بدون درخواست اصلا حق زنه حالا میخواد همشو خرج کنه یا پس انداز کنه چه پول داشته باشه شوهرش چه نداشته باشه نباید بی پول بذاره زنشو

زنشه کلفت که نیست کلفت باز خوبه یه حقوق بی منت داره

همچنین شوهر بنده  الان سر یه نوار بهداشتی موندم نه میخره نه پول میده موندم چیکار کنم از صبح تا ...

میدونی چیه اگه خودش از جای دیگه ولخرجی نکنه کمتر حرص میخورم حداقل به من نمیده خودشم ولخرجی نمیکنه چون بدهکاره ولی میبینم پول میاد نه بدهکاری میده نه به من میده هنشو برا خودشو خانواده داداشش خرج میکنه

چرا دوران عقد یا نامزدی فکر نمیکنید 

یه نفر یه دفعه که این مدلی نمیشه 

عزیزم من شرایط خانواده خودت را نمیدونم اما در مورد زندگیت یکم جدی فکر کن 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
نه موتاده خرج خور اضافه با کلی توقع بالا

خودت چند سالته ؟

خیلی ناراحت شدم 

اخه دختر خوب ،،،اصلا از اول اشتباه کردی پیش مادر شوهر رفتی ،،

خساست هم درمان نداره ،دو روز دیگه هزار و یک خرج داری ،،،

مخصوصا بچه که بیاد 

میدونی چیه اگه خودش از جای دیگه ولخرجی نکنه کمتر حرص میخورم حداقل به من نمیده خودشم ولخرجی نمیکنه چو ...

شوهر منم بهترین درامد رو داره ولی خرج نمیکنه میخواد از این طریق اذیتم کنه که مهرمو ببخشم و گم و گور بشم بارها بهم همینو گفته رفتم درخواست نفقه دادم گفتند تا زمانی که باهاش زندگی میکنی بهت نفقه تعلق نمیگیره دلم میخواد برم اون قاضی که این حکمو داده پیدا کنم بهش بگم تو که گفتی نفقه بهت تعلق نمیگیره پول بده برم پد بهداشتی بخرم خدا به سر عزایزانشون بیاره 

همچنین شوهر بنده  الان سر یه نوار بهداشتی موندم نه میخره نه پول میده موندم چیکار کنم از صبح تا ...

یا خدا خوب پیراهنای خودشو استفاده کن اگه اینطوری چقدر ادم........

عزیزم‌ مردا همینن تا صدسالم بگی همینن کلا افریده شدن زنارو دیونه کنن یه اخلاقشون خوب باشه ده تاش بده ...

اصلا این طور نیست 

والله یکی از این مردا من اطرافم ندیدم 

عزیزم‌ مردا همینن تا صدسالم بگی همینن کلا افریده شدن زنارو دیونه کنن یه اخلاقشون خوب باشه ده تاش بده ...

من فقط محبت و نشانه دوست داشتنو نمیتونم پیدا کنم تو رفتاراش

فقط من اگه بدونم مکو دوست دارا و به فکرمه خودم پول قرض گیکنم و خرج میکنم و خودم سرفرصت بدهکاریمو میدم ولی من هیچ محبت و دوست داشتنی نمیبینم تو رفتاراش