2821
2789
عنوان

پول خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 84 پست
عزیزم اگه اینطوره مشکلتو باخانوادت در میون بزار از بس کوتاه اومدی دور برش داشته فکر خانوادت نباش که ...

یبار بهم توهین کرد بلند شدم برم خونه بابام نذاشت اعصابم تورد شد النگوهای عروسیمو امون شب شکستم انداختم جلوش خواستم برم نذاشت گبت زن نیاوردم که دوروزه برگرده

بچه داداششو میاره خونمون میبره بیرون کم کمه کم زیر ۲۰ خرج نمیکنه براش اونوقت برا من ۲هزارم خرج نمیکن ...

😑😠 بچه دوسته ؟؟شاید بچه شماهم بدنیا اومد کلا عوض بشه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخرش که چی یروز میبری میری همه میفهمن دیگه  الان فکر میکنی بچه بدنیا اومد میتونی راحت جداشی ول ...

کاش رام شدنی بود کاش حامله نبودم میربتم خودم کار میکردم

از پول با منت متنفرم یا از دست دراز کردن اونم نلو کسی که نفهمه

میخواستی بگی زنتو خوب نگهدار که دوروزه دلش نخواد بره

بدهکاره

یبار خونه کار داشتم وقت نداشتم برم خرزد پولشو به حساب ننم زدم که یکم خرید کنه بعد وقتی فهمید فکر کرد پولو به خود ننم دادم کلی سرو صدا کرد منم همه النگوهامو شکستم جلوش انداختم خودم خواستم برم زنگ زد به ننم بیا دخترت دیوانه شده

😑😠 بچه دوسته ؟؟شاید بچه شماهم بدنیا اومد کلا عوض بشه 

اگه بچه دوست باشه از الان باید رسیدگی کنه که دوره حساسیه الان اگه بهش رسیدگی نشه ضعیف باشه خطرناک تره

یعنی مادر بچش و بچش الان بیشترین حمایت و میخواد هم ااطفی هم مالی

کاش رام شدنی بود کاش حامله نبودم میربتم خودم کار میکردم از پول با منت متنفرم یا از دست دراز کردن او ...

انقدر حرص نخور چوبشو خودت میخوری نتیجش میشه یه نوزاد کولیکی که شبو روز گریه میکنه بازم عذابا مال خودت میشه حرص بده اما حرص نخور برو بازار باهاش برو خرید کن بزار حساب کنه جا یه کیلو چند کیلو چندکیلو بردار بزار غر بزنه چرت بگه یه گوشت در باشه یکی دروازه یه بار غر میزمه ده بار میزنه براش عادت میشه یچی گفت بگو میخواستی زن نگیری زن خرج داره پشیمونی میتونی با یه امضا مهریمو بدی بدرود نزار با حرفاشو کاراش اذیتت کنه بالا هم گفتم اندفعه رفتی دکتر اومدی بیرون بهش بگو دکتر گفته باید روزی یه لیوان شیرو خرما بخوری باید میوه بخوری وفلان پس بریم برام بخر  خجالت نکش از پول گرفتن وظیفشه خرجت کنه چرت گفت بگو وظیفته هم قانون میگه هم شرع

اگه بچه دوست باشه از الان باید رسیدگی کنه که دوره حساسیه الان اگه بهش رسیدگی نشه ضعیف باشه خطرناک تر ...

خواهر مردا اینچیزارو نمیفهمن که اوناوقتی معنی بچرو میفهمن که بیاد بغلش تازه میفهمن پدرشدن

انقدر حرص نخور چوبشو خودت میخوری نتیجش میشه یه نوزاد کولیکی که شبو روز گریه میکنه بازم عذابا مال خود ...

دیشب بهش میگم الان لاید شیر بخودم بچا داره رشد میکنه پول ندارم نون بخرم شیر بخرم میوه بخرم اصلا توجه نمیکنه

بدهکاره یبار خونه کار داشتم وقت نداشتم برم خرزد پولشو به حساب ننم زدم که یکم خرید کنه بعد وقتی فهمی ...

خب بهت بی اعتماد شده فکر کرده مامانت محتاج پول توهه؟؟ بهش میگفتی خداروشکر مامانم اینا انقدر پول دارن محتاج دوقرون تو نباشن  

خواهر مردا اینچیزارو نمیفهمن که اوناوقتی معنی بچرو میفهمن که بیاد بغلش تازه میفهمن پدرشدن

پول نمیده شبا قهر میکنگ نمیذارم از رو شکمم به بچه دست بزنه اونم تلاش میکنه دست بزنه نمیتونه اونم قهر میکنه

اینم از زنگیه من

دیشب بهش میگم الان لاید شیر بخودم بچا داره رشد میکنه پول ندارم نون بخرم شیر بخرم میوه بخرم اصلا توجه ...

عزیزم براش لیست بفرست 

مثلا پیام بده بگو داری میای یه شیر یه بسته خرما 

دوکیلو سیب دو کیلو پرتقال بخر اگه گفت نمیخرم بگو الان زنگ میزنم بابام میگم من دلم میوه میخواد اما شوهرم نمیخره میگه نمیتونم بخرم توبرام بخر بیار بگو ابروتومیبرم بسه هرچقدر کوتاه اومدم زنو زندگی خرج داره

خب بهت بی اعتماد شده فکر کرده مامانت محتاج پول توهه؟؟ بهش میگفتی خداروشکر مامانم اینا انقدر پول دارن ...

گفتم کلی هم قشقرق راه انداختم ولی نمیفهمه گفتم فکر کردی چیه چه خبره پولتو بالا میکشم النگوهات که برام گرفتی بگیر برا خودت من میرم نذاشت گفت زن منی 

خلاصه این بی توجهی هاش و فکرای خرابش از زندگی باهاش سیرم کرده

برا دختر داداشش معلم خصوصی گرفته رود ماهی ۵۰۰ بهش میداد گفتم خودم کمکش میکنم تو بدهکاری

کلا خیلی تلاش کردم بهش بفهمونم خیلی باهاش راا میام و درکش میکنم اما اون نمیمه

عزیزم براش لیست بفرست  مثلا پیام بده بگو داری میای یه شیر یه بسته خرما  دوکیلو سیب دو کی ...

سواد نداره بخونه بعد از رو نمیره اصلا براش مهم نیست یبار زنگ زدم گفتم فلان چیز بیار حتی از صبحش بهش میگم اصلا نمیشنوه و توجه نمیکنه 

پول نمیده شبا قهر میکنگ نمیذارم از رو شکمم به بچه دست بزنه اونم تلاش میکنه دست بزنه نمیتونه اونم قهر ...

عزیزم وقتی میاد به بچه دست بزنه یعنی حس داره به بچش توهم خودتو لوس کن جای قهر حرف بزن بگو فلانی عزیزم اینجوری نمیشه واقعا اگه نمیتوتی بهم برسی به بچمون برسی بگو منم بدونم تکلیفمو من توبارداریم بچمون خیلی چیزا هوس میکنه اینا دست خودم نیست کوچولومون میخواد اگه نرسه بهش آسیب میبینه ممکنه خداینکرد یجاش عیب پیدا کنه باهاش یبار برای همیشه حرف بزن